Kartal'dan veda

Torku Konyaspor’da ilk etap sona erdi. Yeşil beyazlılar önce Isparta Davraz’a ardından ise Hollanda’ya gidecek ve yeni sezon çalışmalarına buralarda devam edecek.

Torku Konyaspor’da, Konya’da yapılan 1. dönem hazırlıkları tamamlandı. Transfer için geri sayım başladı. Yeni sezon hazırlıklarına 5 Temmuz Cumartesi günü Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı antrenmanla başlayan Torku Konyaspor, dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla birinci etap kamp çalışmalarını tamamladı.

Yan sahada koşu parkurunda gerçekleştirilen antrenmanda, hafif sakatlıkları nedeniyle önceki akşamki çalışmaya katılmayan Ali Dere, Özgür Özkaya ve Vedat Bora dün takımdan ayrı olarak salonda çalıştı.. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman polar saatlerle yapılan koşu çalışması ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Konya'daki birinci etap hazırlıklarını tamamlayan Torku Konyaspor bugün Isparta Davras'a giderek ikinci etap kamp çalışmalarına akşam saatlerinde gerçekleştirilecek antrenmanla başlayacak. Davras kampı 8 gün sürecek. Konya’daki çalışmalarda yer almayan Hleb ise takıma Davras’da katılacak.  

TRANSFERDE YOĞUN GÜNLER

Torku Konyaspor’da dış transfer çalışmaları hafta sonuna kadar yoğunu bir tempoda sürdürülecek. Bir kaleci, bir forvet ve birde sol kanat oyuncusu almayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda forvet olarak Martins’in isminin ön plana çıkarken, kaleci olarak ise, Cezayir Milli takım file bekçisi Mbolhi’nin ilk sırada yer aldığı öğrenildi. Dünya Kupası’nda Cezayir milli takımında çok iyi bir performans gösteren ve en başarılı kaleciler arasında yer alan Mbolhi’nin  kulübü CSKA Sofya’nın 2 milyon Euro bonservis bedeli istemesi transferi zora soktu. Bu arada, yerli kaleciler ve sol kanat içinde yerli bir oyuncuyla görüşmeler yapıldığı öğrenildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri