Kartal'dan kötü prova

Yeni sezona sıkı hazırlanan Konyaspor, hazırlık maçlarını Süper lig ekipleri ile yapmaya devam ediyor. Mersin İdmanyurdu ve Antalyaspor'u mağlup eden temsilcimiz 3. maçta Galatasaray'a 6-1 yenildi

TFF 1. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, hazırlık döneminde 3. özel maçında Süper Lig’in güçlü kulüplerinden Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Mersin İdmanyurdu’nu ve Antalyaspor’u 2-1 mağlup etmeyi başaran yeşil-beyazlılar, zorlu karşılaşmadan 6-1 yenik ayrıldı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan hazırlık maçında temsilcimiz Konyaspor’un tek golünü Ali Dere atarken Galatasaray’ın gollerini Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Umut Bulut (3) ve Sercan Yıldırım attı. Yeşil-beyazlılar zorlu maçta Emrullah (Ali çiçek), Tolga, Selim, Erdinç (Abdulkerim Bardakçı), Bilal Aziz (Muhammet Yürükuslu), Gökhan Güney (İsmail), İshak, Ali Dere (Alkut), Neca (Feyyaz), Ömer Ali (Coşkun) ve Angelov (Recep) ile mücadele etti.
Karşılaşmada Galatasaray ise Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Semih Kaya, Çağlar Birinci, Aydın Yılmaz, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Emmanuel Culio, Necati Ateş ve Burak Yılmaz ilk 11’i ile başladı. Galatasaray, mücadelenin 5. dakikasında Burak Yılmaz’ın golüyle 1-0 öne geçti ve 18. dakikada Selçuk İnan farkı 2’ye çıkardı. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken, sarı-kırmızılı ekibin ikinci yarıya Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Tomas Ujfalusi, Gökhan Zan, Hakan Balta, Emre Çolak, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Albert Riera, Umut Bulut ve Sercan Yıldırım ile başladı. Mücadelenin 58 ve 70. dakikalarında Umut Bulut’un peş peşe iki gol buldu. Temsilcimiz Torku Konyaspor’un 87. dakikada Ali’nin golüyle farkı 3’e (4-1) indirdi. Galatasaray, 86. dakikada Sercan Yıldırım ve 89. dakikada Umut Bulut ile bulduğu gollerle maçtan 6-1 galip ayrıldı.
KONYASPOR GÜCÜNE GÜÇ KATTI
Konyaspor’un Bolu kampında çalışmalar başladı. Yeni transferler Ali Zitouni ve Atilla Yıldırım kampa katıldı. Lig öncesi 3. dönem hazırlık çalışmaları için Bolu Koru motelde önceki gün kampa giren yeşil-beyazlı takımda, günün ilk çalışması akşam saatlerinde gerçekleştirildi. Otelin sahasında, teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan çalışmaya dedesinin vefatı nedeniyle izin alarak kamptan ayrılan ve Sinop’a giden Serkan Şahin katılmadı. Kartallar, 10 gün boyunca yoğun antrenmanlarla birlikte özel maçlarda oynayacaklar. Dün İstanbul’da Galatasaray ile karşılaşan Konyaspor, 3 Ağustos’ta ise Bolu’da Adana Demirspor ile mücadele edecek. Ayrıca, yörede kamp yapan diğer takımlarla da 3-4 hazırlık maçı daha yapılacak.  Konyaspor’da transfer çalışmaları da sürüyor. Genç futbolcu Atilla takıma katılırken, stoper ve sağ kanatta oynayabilecek özelliklere sahip bir futbolcunun transferi için de görüşmeler sürüyor.
Isparta kampına da katılan Angelov’dan sonra yeni transferlerden Ali Zitouni’de Bolu’ya gelerek takıma katıldı. Ayrıca, anlaşma sağlanan gurbetçi futbolcu Atilla Yıldırım da önceki gün Bolu kampına dahil oldu. Bu arada, sakatlığı nedeniyle Konya ve Davraz’da yapılan kamp çalışmalarına katılamayan Emre Akdağ da Bolu kampında yer aldı.  Futbola Hollanda’da başlayan ve geçen yıl Kasımpaşa’ya transfer olan 21 yaşındaki genç futbolcu Atilla ile birlikte Emre ve Ali Zeytuni için özel antrenman programı uygulanacak. Öte yandan, geçen yıl A takımda yer alan Serbay, teknik sorumlu Salih Eken’in isteğiyle Anadolu Selçukluspor’a gönderildi. Feyyaz ve Aykut’un da gönderilebileceği ileri sürüldü.
SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri