Kartal’dan 5 maç

Konyasporun, ikinci ve üçüncü etap kamplarında oynayacağı özel maçların programı belli oldu.

Lig hazırlıklarını Kızılcahamam Patalya otelde kamp yaparak sürdüren Konyaspor’da özel maçlar programı da belli oldu. Yeşil-beyazlılar, 30 Temmuz’da sona erecek ikinci dönem kampı boyunca 2 ve üçüncü dönem kamp döneminde ise 3 hazırlık maçı daha yapacak. Kartallar, 12-13 Ağustos’ta da Konya’da düzenlenecek TSYD kupası maçlarında güç deneyecek. Konyaspor’da, Patalya otelin sahasında teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenmana Kaue Da Silva ve Uğur Akdemir katılmadı. Düzkoşu, ısınma hareketleri, çabukluk ve koordinasyon hareketleri ile başlayan antrenman top kontrolüne dayalı teknik çalışma ile devam etti. Yarı sahada çift kale maç oynayan futbolcular, açma-germe hareketleri ile yaklaşık 1 saat 45 dakika süren antrenmanı tamamladılar. Konyaspor’un, ikinci ve üçüncü etap kamplarında oynayacağı özel maçların programı belli oldu.  Yeşil-beyazlılar, 26 Temmuz Pazartesi günü saat 15:00’de Boluspor ile karşılaşırken, 29 Temmuz Çarşamba günü aynı saatte Orduspor ile oynayacağı mücadele ile ikinci etap kampındaki özel maçlarını tamamlayacak. Kartallar, iki günlük izin sonrası yeniden başlayacak üçüncü etap Kızılcahamam kampında ise 3 Ağustos Pazartesi günü Kayseri Erciyesspor, 5 Ağustos Çarşamba günü Boluspor, 7 Ağustos Cuma günü ise Dardanelspor ile karşılaşacak. Tüm maçlar saat 15.00’de başlayacak. Konyaspor, 12-13 Ağustos Çarşamba ve Perşembe günleri ise TSYD Konya şubesince düzenlenen futbol turnuvasına katılacak. Bu maçlara katılacak takımlar ise hafta başında belli olacak. Karşılaşmalar İddaa programına da alınacak.

ANTRENMANLAR NEŞELİ GEÇİYOR
Kartallar dünü tek antrenmanla geçirdi. Teknik adamların programına göre, dün sabah masaj yaptıran ve dinlenen futbolcular, akşam ise saat 18.00’de top tekniği ve taktik antrenmanı yaptılar. Konyaspor’da, geçene yıldan kalan sakatlığı nedeniyle İzmir’e kontrole gönderilen Koray dışında eksik yok. Kamp yerinin çok iyi olmasının yanı sıra futbolcular arasındaki dayanışmanın da mükemmel olması takım üzerinde moral dopingi oluşturdu. Futbolcuların istekli ve neşeli olmaları da teknik adamların yüzünü güldürdü. Yeşil-beyazlılar da 30 Temmuz’da tamamlanacak ikinci döneme kamp çalışmalarının ardından kadroya kesin şeklini alacak. Buna göre, yeni transfer ile birlikte takım kadrosunun 26’da tutulmasının planlandığı öğrenildi.
KIZILCAHAMAM ÇIKARTMASI
Konyaspor yönetimi, Kızılcahamam’a çıkartma yaparak takımı yalnız bırakmadı. Yeşil-beyazlı takımın, önceki gün  Giresunspor ile Patalya Cup futbol turnuvasında oynadığı karşılaşmayı kulüp başkanı Bahattin Karapınar ile birlikte şu yöneticiler izledi. İkinci başkan Hilmi Kulluk. Başkan yardımcısı ve transfer-futbol komitesi üyesi Ekrem Coşkun. Transfer-futbol komitesi üyesi ve alt yapıdan sorumlu as başkan Osman Tezcan. Kamu kurumları ile ilişkilerden sorumlu as başkan Celalettin Yılmaz. Kulüpler ve TFF ile ilişkilerden sorumlu as başkan Cengiz Yönet. Sağlık işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Necip Özova. Transfer-futbol komitesi üyesi ve alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Abbas Kılıç. Sosyal işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Enes Ünlüerb.. Tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Acar. Deplasman ve maç organizasyon sorumlusu yönetim kurulu üyesi Mustafa Küçüksöker.. Karşılaşma sonrası sahaya inerek teknik direktör Hüsnü Özkara ve ekibi ile oyuncuları sergiledikleri futboldan ve gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayan başkan Bahattin Karapınar ve yönetim kurulu üyeleri, akşam yemeğini de takımımızla birlikte yedikten sonra Konya’ya döndüler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri