Kartalda yüksek tempo

Bank Asya 1. Ligde mücadele edecek olan Konyasporda hem sezon, hem de Salı günü saat 22.00de Gençlerbirliği ile oynanacak final maçının hazırlıkları sürüyor. Kartalda hedef kupayı kazanmak

Yüksek Hızlı Tren turnuvasında finale kalan Konyaspor’da, Gençlerbirliği ve lig hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın, önceki akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yaptığı çalışmaya ameliyat olan Ertuğrul Arslan dışında kalan tüm oyuncular katılırken, kasığında problem olan genç oyuncu İsmail Güven bir süre yürüyüş yaptıktan sonra tesislere geçti. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman çıkış koşuları ve çabukluk çalışması ile devam etti. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 oynayarak çalışmayı sürdürdü. Antrenman, top tekniğine dayalı pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı.

 

Kartallar, dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Sabah salonda iki grup halinde çalışan yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde ise tesislerde taktik ağırlıklı bir çalışma daha yaptılar. Ertuğrul dışında tüm oyuncuların katıldığı sabah antrenmanında iki grup halinde 9 ayrı istasyonda yapılan salon çalışmasının ardından sahada polar saatlerle 15 dakika koşu çalışması gerçekleştiren oyuncular antrenmanı açma-germe hareketleriyle bitirerek tesislerde dinlenmeye çekildiler. Konyaspor’da hazırlıklar bugünde devam edecek.

 

Yüksek Hızlı Tren turnuvasında final maçı, 23 Ağustos Salı günü Konya’da oynanacak. Atatürk stadında yapılacak ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bazı bakanlar, Milletvekillerinin de izleyeceği karşılaşma saat 22.00’de başlayacak. Finalde, elemelerde Ankara Demirspor ve Eskişehirspor’u yenen Konyaspor ile Gençlerbirliği mücadele edecek. Maç sonunda takımlara kupa, futbolculara ise madalya verilecek. 

 

Öte yandan, bir program için Konya'ya gelen, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği genel Başkanı İsmail Dilber, Konyaspor’u ziyaret ederek antrenmanı izledi. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde önceki akşam gerçekleştirilen antrenmanı başkan Bahattin Karapınar, Genel merkez yönetim kurulu üyesi ve eski yöneticilerden Osman Tezcan ve Konyaspor yöneticileriyle birlikte takip eden Dilber, antrenman sonrası teknik direktör Osman Özdemir ve antrenör Eyüp Taş ile bir süre sohbet ederek Konyaspor'a yeni sezonda başarı diledi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri