Kartal’da yönetim düğmeye bastı

Torku Konyaspor’da kötü gidişatın faturası oyun kurucu Tyrone Brazelton’a kesildi yabancı oyuncu süresiz kadro dışı bırakıldı. Yeşil-beyazlı yönetim Aziz Bekir’e ise tam destek vererek kendisiyle yola devam edeceği mesajını verdi

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’da kötü gidişatın son bulması için düğmeye basıldı. 4 haftadır galip gelemeyen yeşil-beyazlı ekipte Banvit maçının ardından oyun kurucu Tyrone Brazelton teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldı.

Deneyimli oyuncunu son haftalardaki düşük performansı nedeniyle en çok eleştirlen isimlerin başında geliyordu. Brazelton ligde oynadığı son 2 maçta sadece 7 sayı kaydetti. Amerikalı oyuncu ligde 9 hafta geride kalırken 10,7 sayı, 3,0 ribaund ve 5,0 asist ortalaması tutturdu.

Konyaspor'da ayrıca tüm oyunculara para cezası verildi. Torku Konyaspor yabancı oyun kurucu transferi için çalışmalarına ağırlık verecek.

AZİZ BEKİR’LE YOLA DEVAM

Torku Konyaspor Basketbol da Başantrenör Aziz Bekir, üst üstte alınan 4 yenilgi sonrası sorumluluğu üzerine alarak yönetime istifasını sundu. Bekir'in istifası yönetim tarafından kabul edilmedi. Yeşil-beyazlı yönetim yapılan toplantıda Aziz Bekir'e tam destek vererek hocanın arkasında olduklarını belirtti.

TRANSFER ARAYIŞI BAŞLADI

Konyaspor Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, yaptığı yazılı açıklamada, ligin 9. haftasında karşılaştıkları Banvit maçının ardından başantrenör Aziz Bekir ile görüşme gerçekleştirildiğini belirtti.

Görüşmeler sonunda yönetim kurulu tarafından bazı kararlar alındığını kaydeden Turhan, "Oyuncumuz Tyrone Brazelton süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Transfer komitemiz hocamızla istişare edip, oyun kurucu mevkiiine yeni bir transferi en kısa zamanda gerçekleştirecektir" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri