Kartal'da vefa devam ediyor

Geçmiş yıllarda futbolcu olarak başarıyla terleten Veysel Cihan, Hasan Hüseyin Köse ve Levent Kartop'a, kulüp binasında Başkan Ahmet Şan tarafından plaket ve isimlerinin yazılı olduğu 42 numaralı Konyaspor forması hediye edildi

Konyaspor'un formasını geçmiş yıllarda futbolcu olarak başarıyla terleten Veysel Cihan, Hasan Hüseyin Köse ve Levent Kartop'a, kulüp binasında Başkan Ahmet Şan tarafından plaket ve isimlerinin yazılı olduğu 42 numaralı Konyaspor forması hediye edildi. Eski oyuncular Başkan Ahmet Şan ve İkinci Başkan Fatih Yılmaz ile birlikte daha sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.  Ödül töreni sonrasında oyuncularımız duygularını şu şekilde aktardılar.

KÖSE: ALDIĞIM EN ANLAMLI ÖDÜL BU OLDU

İnsanların yaşarken anılması kadar güzel bir şey yok. Bundan dolayı Konyaspor’un yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Belki çok uzun yıllar futbol oynadık, çok ödüller aldık. Ama bana göre en anlamlısı bu oldu. Herkese teşekkür ediyorum.

KARTOP: OYNAMAK İSTEDİĞİ BİR KULÜP HALİNE GELDİ

Öncelikle bu stada bayıldım. Gezme fırsatımız oldu, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Konya’ya yakışan bir stadyum olmuş. Aynı zamanda bizi unutmadıkları için Başkanımız Ahmet Şan ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok duygulandım. İstanbul’dan kalktık geldik. Taraftarımızla yeniden buluşma şansımız oldu. Bir futbolcunun oynamak istediği ve sürekli oynayabileceği bir kulüp haline gelmiş Konyaspor. Bizim zamanımızda da öyleydi ama daha çok geliştirmişler. Herkese çok teşekkür ediyoruz bizi unutmadıkları için ve bizi davet ettikleri için. Konyaspor’a bundan sonraki maçlarında da başarılar dileriz.

CİHAN: MİSYONU HAK ETTİĞİNİ CANLI GÖRME FIRSATIM OLDU

Tabiİ ki öncelikle böyle bir organizasyon yaptıkları için Konyaspor yönetimine ve bu organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bence çok güzel. Türk futbolu adına bence olması gereken organizasyonlardan bir tanesi. Uzun zaman sonra Konya’ya gelmek bu stadı ve tesisleri görmek beni çok gururlandırdı eski bir futbolcu olarak. Zaten Konya’nın futbol adına üstlendiği misyon olarak da bu güzellikleri hakkettiği yıllardır söyleniyordu. Şu anda ona kavuşmuş durumda olmaları beni ayrıca gururlandırdı. İnşallah bundan sonra hem Avrupa Kupalarında hem Türkiye Liginde şampiyonluklar hedeflenerek daha büyük yerlerde olmasını temenni ediyorum. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri