Kartal’da üç imza

Konyaspor’un yeni transferleri, Ivan Lietava, Peter Grajciar ve Emre Toraman bugün basın önünde resmi imzayı atacaklar. Temsilcimiz, 3 günlük izinin ardından Bursaspor hazırlıklarına başlayacak
 

Avusturya kampının ardından 3 gün izini yapan Konyaspor’da, futbolcular dün akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde toplandılar. Yeşil-beyazlı takımda, ligin ilk haftasında deplasmanda Bursaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları bugün Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde başlayacak.

Lige iyi bir başlangıç yapmayı amaçlayan Kartallar, hafta sonunda, muhtemelen Ankara’da Karabükspor ile son hazırlık maçını oynayacaklar. Takımı son kez görmeyi amaçlayan teknik adamlar, Karabük maçına lige sürecekleri muhtemel 11 ile çıkacaklar. Konyaspor’da, Bursaspor maçının hazırlıkları hafta sonunda bir günlük izinin ardından yeniden başlayacak.

Kızılcahamam ve Avusturya kamplarının çok iyi geçtiğini belirten basın sözcüsü Cengiz Yönet, takımın fisik olarak yüzde 80, moral motivasyonu olarak ise yüzde 100 hazır olduğunu söyledi.. Yönet, Bursaspor’un güçlü biri takım olduğunu, ancak puan almamaları için bir neden olmadığını belirterek, “Ligde ilik hafta maçlarının sonucu önceden tespit etmek zor. Bursa’da iyi mücadele edersek ve Konyaspor’a yakışan bir futbol oynarsak Bursa deplasmanından puan alırız” şeklinde konuştu.

İVAN KONYA’YA ERKEN GELDİ

Konyaspor’un yeni transferleri, Slovak futbolculardan Ivan Lietava Pazar günü Konya’ya geldi.. Bir süre Konya’yı gezen ve daha sonra tesislerde dinlenen İvan dün da Konya’yı gezmeye devam etti.. Slovakyalı diğer futbolcu Peter Grajciar ise dün akşam uçakla gelecekti.. İvan Lietaya ve Peter Grajciar ile birlikte Emre Toraman’ın bugün basın önünde resmi imzayı atacakları bildirildi.

Yeşil-beyazlı takımda yeni bir forvet oyuncusu transferi gündeme girdi.. Kamerun Milli takımında Eto ile birlikte oynayan Achille Webo, Konyaspor’un transfer listesinde ilk sırada yer almakta. Bu futbolcunun transferiyle ilgili yoğun çaba gösterilirken, alternatiflerinin de hazır tutulduğu bildirildi. Transfer listesinde yer alan diğer futbolcuların isimleri açıklanmadı.. Webo almaması halinde bu futbolculara dönüleceği açıklandı.

FORVET ARAYIŞI SÜRÜYOR

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, transferin henüz bitmediğini belirterek, "Bu sezon kadromuzu yeniden oluşturduk. Son olarak Slavia Praha'dan Peter Grajciar, daha önce Türkiye'de Denizlispor forması da giyen MSK Zilina takımından İvan Lietava ve Türk futbolunun tecrübeli isimlerinden Emre Toraman ile anlaşmaya vardık. Resmi imzayı bugün atacağız. Bunun dışında forvet oyuncusu arayışlarımız devam ediyor. Forvet konusundaki tercihimiz yine yabancı oyuncudan yana olacak. Çünkü yerli oyuncu sıkıntısı var ve istenilen ücretler çok yüksek. Konyaspor'un boşa harcayacak parası yok. Forvet oyuncusunun dışında herhangi bir mevkii için takviye yapacak olursak bunlarda tercih yerli oyuncu olacak. Kadromuzda teknik heyetimizin vereceği rapor doğrultusunda azalmaya gidilecek. Bu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak" şeklinde görüş belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri