Kartalda tempo artıyor

Lige Isparta Davrazda kamp yaparak hazırlanan Konyasporda işler yolunda. Yönetim, Akkanatlara teşekkür etti

Lige Isparta Davraz’da kamp yaparak hazırlanan Konyaspor’da işler yolunda. Yönetim, Akkanat’lara teşekkür etti

 

Konyaspor’da Davraz kampında sona gelindi.. 2 Temmuz cumartesi günü Isparta Davraz’a giderek Sirene hotelde kampa giren yeşil-beyazlı’lar, o tarihten bunu yana geçen dönem içerisinde kondisyon ağırlıklı çalışmalara yaparak lige hazırlandılar..

Kamp dönemi boyunca önemli biri sakatlık vermeyen ve genç Milli taktım kampı nedeniyle son iki gündür çalışmalara katılmayan Ali Dere dışında tama kadro çalışan yeşili-beyazlılar’ın Davraz’a kampı Pazar günü sona erecek ve futbolculara iki gün izin verilecek.

Konyaspor'da, Isparta Davraz Sirene hotelde devam eden birinci etap kampının 12. günü akşam saatlerinde yapılan ikinci antrenmanla sürdü. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Can Parlayan katılmazken, dizinden rahatsızlığı bulunan Alvaro Mejia Perez fizyoterapist Ahmet Bayrak eşliğinde takımdan ayrı olarak koşu ve yürüyüş yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman el topu ve topla yapılan çalışmalarla devam etti. Oyuncularımız daha sonra tam sahada çift kale maç yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı

Kartallar, dün sabah ise dinlendiler.. Akşam da otelin sahasında top çalışması yapan yeşili-beyazlılar bugünü ise çift antrenmanla geçirecekler. Ayrıca bugün veya yarın, genç futbolcuların durumunu görme adına bir hazırlık maçı yapılması planlanmakta.

Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar ve as başkan Kamil Akkanat, önceki gün Davraz’a giderek kampa katıldılar. Karapınar ve Akkanat, Sirene hotelde kamp yapan teknik adam ve futbolcuları ziyaret ederek moral verdiler. Yeşil beyazlı takımın akşam saatlerinde yaptığı antrenmanı izleyen başkan Bahattin Karapınar ve as başkan Kamil Akkanat’ın kampın genel havasından ve oyuncuların performanslarından memnun kaldıkları bildirildi. 

Öte yandan, başkan Bahattin Karapınar, birinci etap kamp çalışmalarının yapıldığı Davraz Sirene hoteli Konyaspor’un hizmetine sunarak çok güzel bir ortam sağlayan, bugüne kadar Konyaspor'a maddi-manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, Konya ve Konyaspor sevdalısı hemşehrimiz, iş adamı Ali Akkanat ve  aynı zamanda Konyaspor yönetim kurulu üyesi Kamil Akkanat'a verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.

Konyaspor’un kalecileri ise Davraz kampından mesaj göndererek kalenin emin ellerde olduğunu söylediler. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Kartal’da çalışma temposu da her geçen gün artarken, tecrübeli file bekçisi Mariusz Pawelek ve Ercüment Kafkasyalı ile genç kaleciler Nazmi Terzioğlu ve Ali Çiçek antrenör Hüseyin Avni Yüce yönetiminde yoğun bir tempo içerisinde sıkı bir şekilde çalışıyor. 4 kalecide Konyaspor’un bu sezon en az gol yiyen takım olacağı müjdesini vererek tek düşüncelerinin yeşil beyazlı takımın başarısı olduğu mesajını gönderdiler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri