Kartal'da tek hedef galibiyet

Atiker Konyaspor, yarın evinde ağırlayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar rakibini yenerek finale yükselmek istiyor

Salı günü Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stdayumu'nda Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Atiker Konyaspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Taraftara ve basına kapalı olarak Kayacık Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılarda tek hedef turu getirecek galibiyet. Kayacık Tesisleri'nde öğleden sonra Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmana tedavilerine devam edilen Ali Turan, Jagos Vukovic, Halil İbrahim Sönmez ve Dimitar Rangelov katılmadı.

GALİBİYETE HASRET KALDI

Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı son 6 maçta galibiyet yüzü göremeyen Atiker Konyaspor 3 puana hasret kaldı. Ligde çıktığı son 5 maçta sadece 2 puan toplayabilen Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, futbolcularıyla sık sık konuşarak yarın oynanacak olan Kasımpaşa karşılaşmasına motive etmeye çalışıyor. Yeşil-beyazlılar, yarın Kasımpaşa karşısında turu getirecek bir galibiyet elde edip finale yükselerek taraftarını mutlu etmek istiyor.

SAĞLIK EKİBİ SEFERBER OLDU

Atiker Konyaspor'da sakatlıkları devam eden Ali Turan, Jagos Vukovic, Halil İbrahim Sönmez ve Dimitar Rangelov'un Kasımpaşa karşılaşmasında oynayıp oymayacağı bugün belli olacak. Savunmanın bel kemiği olan Ali Turan ile Jagos Vukovic'in sakatlığı teknik heyetin elini kolunu bağladı. Yeşil-beyazlılarda bu sezon gösterdiği performansla birçok takımın gözdesi haline gelen ve taraftarın sevgilis Jagos Vukovic ile Ali Turan Kasımpaşa maçına yetiştirilmeye çalışıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın sağlık ekibiyle sık sık görüşüp iki oyuncuyla ilgili bilgi aldığı öğrenildi. Öte yandan yeşil-beyazlılarda Riad Bajic'in dışında gol yükünü çeken Dimitar Rangelov'un Kasımpaşa maçında oynaması bekleniyor. Atiker Konyaspor'un kupada ki en golcü oyuncusu olan Halil İbrahim Sönmez'in ise 15 gün içerisinde sahadalara geri döneceği ifade edildi.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri