Kartal’da takviye çalışması

Bu sezon geride kalan haftalarda kötü bir performans koyan Atiker Konyaspor devre arasında takıma takviye yapmaya hazırlanıyor. Transferde de kötü tercihler yapan yeşil-beyazlı ekip devre arasında iyi transferler yapmayı planlıyor.

Sezona büyük umutlarla başlayan Atiker Konyaspor geride kalan 11 haftada aradığını bulamadı.  geride kalan haftalarda kötü bir performans koyan Atiker Konyaspor devre arasında takıma takviye yapmaya hazırlanıyor. Transferde  de kötü tercihler yapan yeşil-beyazlı ekip devre arasında iyi transferler yapmayı planlıyor. Hücum anlamında sıkıntı yaşayan Atiker Konyaspor transferde bu bölüme ağırlık verecek.

SİNAN GÜMÜŞ VE AATIF GÜNDEMDE

Atiker Konyaspor’un ismi  Fenerbahçe ve Galatasaray’da forma şansı bulamayan isimlerle anılıyor.

Geçen sezon geldiği  Fenerbahçe'de  Dick Advocaat'ın ardından bu sezon da  Aykut Kocaman'ın fazla forma şansı vermediği Aatif'ı  Konyaspor'un, devre arasında kadrosuna katmayı planladığı öğrenildi. Kanarya ile sözleşmesi 2019'da sona erecek Faslı yıldız için Yeşil-Beyazlılar'ın kiralık formülünü devreye sokacağı bildirildi. Kulüplerin anlaşması halinde daha fazla oynayacağı  Konya'ya gitmeye sıcak bakan tecrübeli futbolcunun da, "Siz  Fenerbahçe ile anlaşın, benden yana sıkıntı olmaz" dediği öğrenildi. 

Galatasaray'da forma şansı bulamayan Sinan Gümüş için Konyaspor'un kiralık teklifinde bulunacağı belirtildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma şansını son iki maça bırakan, ligde ise alt taraftan kurtulmaya çalışan Konyaspor, devre arasında öncelikli takviye yapılacak bölgeyi forvet olarak belirledi.

Galatasaray'da bu sezon kulübeye hapsolan ve ligde sadece 25 dakika şans bulabilen Sinan Gümüş için nabız yokluyor.Konyaspor, Sinan'ı yarım sezon kiralık olarak takıma kazandırmak istiyor. Geçtiğimiz sezon 18 lig maçında 7 gol kaydeden Sinan Gümüş'ün adı Portekiz ekibi Benfica ile anılmıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un gelecek planlarında yer almayan Sinan için devre arasında resmi teklif yapılacağı kaydedildi.

ANTALYA HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Süper Ligde 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu 12.hafta maçında Antalyaspor’u konuk edecek Atiker Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor, Yeşil-beyazlı ekip önceki gün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti. Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörleri gözetiminde gerçekleşen antrenmana ülke milli takımlarında bulunan oyuncular wilfred Moke, Lebogang Manyama ve Malick Evouna katılmazken, Ferhat Öztorun ve Abdou Razack Traore takımdan ayrı çalıştı. Yoğun sis altında yapılan antrenman koşu, toplu ve topsuz yapılan ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra gruplara ayrılan oyuncular zamana karşı tempolu koşu çalışması yaparken, antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri