Kartalda sorun yok

Konyasporda, lig hazırlıkları 3 eksikle sürüyor. Sırada Hızlı Tren turnuvası var. Teknik direktör Osman Özdemir, Konyasporun iyi ve doğru yolda olduğunu söyledi. Kartalın da katılacağı turnuva yarı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da, Cumartesi akşam saatlerde oynanan Adanaspor maçının ardından antrenmanlara ara verilmedi ve Pazar günü yapılan çalışmayla hazırlıklara devam edildi. Kartal’da, Adana maçında sakatlanan Ertuğrul ve sakatlığı devam eden kaleci Pawelek ile Kere dışında eksik yok..  Sakatlığı nedeniyle tedavi olan genç oyuncu Feyyaz Belen ise, takımdan ayrı olarak çalışmalara başladı. Kendisine verilen özel program doğrultusunda koşu ve kültür-fizik hareketleri yapan Feyyaz bir süre daha takımdan ayrı olarak çalışacak. Konyaspor’da, dün ise günün tek antrenmanı Tatlıcak tesislerinde akşam saatlerinde, taktik ağırlıklı olarak gerçekleştirildi..

 

ERTUĞRUL’UN MR’I ÇEKİLDİ

 

Bu arada, Adanaspor ile oynanan hazırlık maçında aldığı darbe sonucu sakatlanan ve oyunu sedye ile terk eden takım kaptanlarından Ertuğrul Arslan'ın tedavisi de sürüyor.. Dizinde problem yaşayan tecrübeli oyuncunun kesin durumu, dün Antalya'da çekilen MR sonucunda belli olacak. Ertuğrul, bugün ise İstanbul’a giderek Prof.Dr. Ömer Taşer'e kontrol olacak ve kesin teşhisin ardından tedavisine devam edilecek. 

 

ÖZDEMİR, İYİ VE DOĞRU YOLDAYIZ

 

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, takım olarak iyiye doğru yol aldıklarını ve amaçlarının hem başarılı bir sezon geçirmek, hem de Konya ve Türk futboluna yeni isimler kazandırmak olduğunu söyledi. Ligin ertelenmesinin ardından antrenmanlar ve oynanan hazırlık maçları ile üçüncü etap çalışmalarına Konya'da devam ettiklerini belirten teknik direktör Osman Özdemir, "Açıkçası kendi tesislerimizde olmanın rahatlığını çalışmalarda yaşıyoruz. Herhangi önemli bir sıkıntı yok. Ara sıra ufak-tefek sakatlıklar oluyor. Ama çalışmalarımızda ve programımızda her şey düşündüğümüz gibi devam ediyor"  şeklinde konuşutu.
Düşüncelerinin devam etmesi halinde Türk futboluna genç isimler kazandıracaklarını belirten teknik direktör Osman Özdemir, açıklamasını şöyle sürdürdü.
"Ligin ertelenmesi bir takım motivasyon sıkıntılarına yol açtı. Motivasyonu daha da aşağılara düşürmeme adına oynayacağımız hazırlık maçları ve katılacağımız Yüksek Hızlı Tren Turnuvası ile buna gayret edeceğiz. Takımın yapısı itibariyle geldiğimiz günden bu yana karşımızda olan bir tablo var. Süper Lig'den kalan oyuncular ve aramıza yeni katılan genç arkadaşlarımız var. Eğer biz istediklerimizi gerçekleştirebilirsek ki çalışmalarımız tamamen bunun üzerine ortaya çıkan görüntü bizi mutlu ediyor. Bu performans devam ederse Türk ve Konya futbolu en az 3-4 yeni oyuncuyu kazanacak diye düşünüyorum.."

 

TURNUVA YARIN BAŞLIYOR

 

Konyaspor ile birlikte 4 takımın katılacağı,. Yüksek hızlı tren futbol turnuvası yarın başlayacak.  Turnuvanın ilk maçı, yarın akşam, saat 21.00’de Konyaspor ile Ankara Demirspor arasında oynanacak. Perşembe günü ise, Eskişehirspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek.. Tek maç, elemeli olarak oynanacak turnuvada, galip takımlar 20 Ağustos Cumartesi günü Konya’da g-finalde mücadele edecek.  Yüksek hızlı tren futbol turnuvası maçları TRT’den naklen yayınlanacak.  Kartallar, 4. döneme hazırlıklarını da Isparta Davras’da yapacak ve bu kamp döneminde de en az 2 maç oynanacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri