Kartal’da sorun yok

Ligin ikinci yarı perdesini 18 Ocak Pazartesi günü iç sahada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçla açacak olan Konyasporda çalışmalar galibiyet parolasıyla sürdürülüyor

Konyaspor’da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için geri sayım başladı. Yeşil-beyazlılar, önceki akşam yaptıkları günün ikinci antrenmanında oldukça hırslı ve neşeli göründüler. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlığı nedeniyle İstanbul’da bulunan kaleci Haluk dışında kalan tüm oyuncularımız katıldı. Sakatlığı nedeniyle hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara katılmayan Uğur Yanıkdemir de önceki akşamki antrenmana çıktı. Bilindiği gibi Konyaspor’da müzmini sakat Koray ile Uğun Yanıkdemir uzunu süredir çalışmalara katılmamakta.. Bu oyunculardan Koray’ın bu yıl oynamasının zor gibi olduğu, Uğur’un ise ikinci yarının ortalarından itibaren takımla birlikte çalışabileceği ileri sürüldü. 

Önceki akşam, ısınma hareketleriyle başlayan, 5'e 2 ile devam eden antrenmanda oyuncular, top tekniğine dayalı bir çalışma yaptı. Çift kale maçın ardından yapılan açma-germe hareketleriyle tamamlanan çalışmayı Başkan yardımcısı Mustafa Küçüksöker ve Ekrem Coşkun da izledi.
Kartallar, dün de taktik ağırlıklı bir çalışma daha yaptılar.  Temsilcimizde Gaziantep maçının hazırlıkları bugün yapacakları taktik idmanıyla sürdürülecek. Hazırlıklar yarında devam edecek ve Pazar günü ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak. 
ESER:İLK MAÇLAR ZOR OLUR
Konyaspor’un golcü oyuncularından Eser Yağmur, iyi konsantre olup, çok koşarak ve iyi mücadele ederek Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak sezonun ikinci devresine moralli başlamak istediklerini ve buna da inandıklarını söyledi.
Sezonun ilk yarı ve ikinci devre başlangıçlarında oynanan maçların genelde zor olduğunu belirterek açıklamalarına başlayan golcü futbolcu Eser Yağmur, "İlk maçlar genelde zor oluyor. O nedenle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına çok iyi konsantre olmamız lazım. Rakibimiz devre arasında çok iyi transferler yaparak takımını güçlendirdi. Ama biz kendimiz gibi oynar, konsantre olur, çok koşar, mücadele edersek beklenenden daha kolay 3 puan alacağız diye düşünüyorum. Umarım oyunun hemen başlarında bir gol buluruz ve rahatlarız. Gaziantep maçı bizim için beklenildiği gibi zor geçmez ve kazanarak sezonun ikinci devresine iyi bir başlangıç yaparız" dedi.
Karşılaşmanın Pazartesi günü oynanacak olmasının seyirci sayısını etkileyip-etkilemeyeceği konusundaki soruya "Seyirci açısından maçın hafta sonu olması tribünlerin daha fazla dolması anlamına gelebilirdi. Ama ben yine de maçın Pazartesi ve saat 20:00'de oynanacak olmasının seyirci sayısını fazla etkileyeceğini düşünmüyorum" cevabını veren golcü futbolcu sözlerine şöyle devam etti: "Sert oynayan rakiplere karşı maçlarda çok fazla tekme yiyoruz. Bank Asya 1.Lig, Süper Lig gibi tekniğe dayalı değil, daha çok mücadeleye ve sertliğe dayalı olarak oynanan bir lig. Ama şu ana kadar rakiplerimiz karşısında sertliğe karşı aşırı bir zorluk yaşamadık. Ama bize karşı ne kadar sertlik uygulanırsa uygulansın biz başarıya ulaşma adına bütün zorlukların üstesinden gelmek adına buna karşı mücadelemizi vereceğiz" diyerek, taraftarların kendilerini yalnız bırakmamasını istedi.
MAÇIN HAKEMİ: YUNUS YILDIRIM
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Bank Asya 1. Lig'de ikinci yarının ilk hafta maçlarının hakemleri açıklandı. Buna göre Pazartesi günü oynanacak olan Konyaspor-Gaziantep maçını Yunus Yıldırım yönetecek. Diğer maçların hakemleri şöyle:  16 Ocak Cumartesi: 13.30 Dardanelspor-Kayseri Erciyesspor: Taner Gizlenci. 17 Ocak Pazar:  13.30 Karşıyaka Adanaspor: Bülent Yıldırım,  13.30 Kardemir Karabükspor-Samsunspor: Fırat Aydınus, 13.30 Mersin İdmanyurdu-Boluspor: Mete Kalkavan, 13.30 Kocaelispor-Bucaspor: Mustafa Kamil ağabeytoğlu,  13.30 Çaykur Rizespor-Hacettepe: Mürvet Sezer, 18 Ocak Pazartesi: 20.00 Konyaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Yunus Yıldırım. 20 Ocak Çarşamba: 13.30 Kartalspor-Altay: Hüseyin Göçek,  13.30 Orduspor-Giresunspor: Halis Özkahya

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri