Kartal’da sorun yok

Bank Asyada şampiyonluk mücadelesi verecek olan Konyasporda hazırlıklar yoğun bir şekilde sürerken, yönetim ödemeler için Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürekten destek bekliyor
Konyaspor’da, Kızılcahamam kampında lig hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımda, ekonomik konuların belirli bir programa bağlandığı ve sıkıntı çekmemek için önceden tedbirler alındığı öğrenildi. Önceki günü tek çalışmayla geçiren Kartal’da, bu antrenmana İzmir’e kontrole giden Koray İçten katılmazken, Kaue Da Silva ve Uğur Akdemir takımdan ayrı çalıştı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman oynanan el topuyla devam etti. Yaklaşık 1 saat 45 dakika süren çalışma, 300, 500 ve 700 metre üzerinden seriler halinde gerçekleştirilen koşu çalışması ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı. Antrenman sonrası işadamı Haşim Özgül tarafından oyunculara baklava ikram edildi.
BOLUSPOR MAÇI TARİHİ DEĞİŞTİ
Yeşil-beyazlı temsilcimizde hazırlıklar dün de çift antrenmanla devam etti. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde saat 10:45’de yapılan günün ilk antrenmanı yürüyüş parkurunda ısınma hareketleriyle başlarken, Koray İçten ve Uğur Akdemir çalışmaya katılmadı. Daha sonra fitness salonuna geçen oyuncular, burada 13 ayrı istasyonda kuvvetlendirici çalışmalar yaptı. Fitness salonundaki çalışmanın ardından yapılan açma-germe hareketleri ile antrenman sona erdi. Yeşil-beyazlılar, akşam da top tekniği ve taktik antrenmanı yaptılar. Bu çalışmada tüm futbolcuların oldukça neşeli ve istekli görünmesi sevindirdi.. Teknik adamlar ise oyuncuları yaptıkları olumlu hareketler nedeniyle alkışlayarak moral verdiler.  Konyaspor’a bugün de çift çalışma yapılacak. Bu arada, Konyaspor’un Kızılcahamam’da devam eden ikinci etap kamp hazırlıkları çerçevesinde Boluspor ile oynayacağı karşılaşmanın gününde değişikliğe gidildi. Daha önce 26 Temmuz Pazar günü saat 15:00’de Patalya Otel sahasında oynanacağı açıklanan maçının 27 Temmuz Pazartesi günü aynı yer ve saatte yapılacağı belirtildi.
AKYÜREK’DEN DESTEK BEKLENİYOR
Kartal’da, yeni sezon öncesi ekonomik konularda sıkıntı çekmemek için bazı tedbirler alındığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, futbolculara Ağustos ayı içerisinde ödenmesi gereken peşinatlar yönetim tarafından karşılanacak. Eylül ayı ödemeleri için de muhtemelen Pazartesi günü Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile bir toplantı yapılarak destek istenecek. Böylece, yeşil-beyazlı futbolculara yapılacak maç başı ödemeler için gerekli para önceden temin edilerek sıkıntı çekilmeyecek. Eski futbolculara yapılacak ödemelerde belirli bir program içerisinde gerçekleştirilecek. Öte yandan, kombine biletlerin satışına da büyük bir olasılıkla önümüzdeki hafta içerisinde başlanacak. Kombine bilet ücretleri konusunda bir açıklama yapılmadı.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri