Kartal'da son rötuşlar

Bucaspor'u konuk edecek olan Konyaspor'da hazırlıklar 3 puan için yapıldı

Karabükspor’dan transfer edilen Şenol, hedefleri olan bir takıma geldiğini ve kısa sürede doğru bir karar verdiğini gördüğünü söyledi

Torku Konyaspor taktik çalıştı. Yarın PTT 1.Ligin 1. Haftasında Bucaspor’u konuk edecek olan Kartal’da hazırlıklar 3 puan için yapıldı. Önceki akşam teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde Atatürk stadı 1. nolu sahada yapılan çalışma ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncular daha sonra taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Başkanımız Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyelerinin de takip ettiği antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Çalışmada tüm futbolcuların hırslı ve neşeli olması dikkat çekti. Torku Konyaspor’da, hazırlıklar dün akşam yapılan teknik-taktik çalışmayla tamamlandı. Futbolcular bugün tesislerde kampa girecekler. Takımda eksik yok. Moral iyi. Hedef, Bucaspor’u yenerek sezona galibiyetle başlamak.
ŞENOL AKMIN İDDİALI KONUŞTU
Konyaspor’un yeni transferi Şenol Akın iddialı konuştu.  Karabükspor’dan transfer edilen tecrübeli oyuncu Şenol, hedefleri olan bir kulüp olduğu için Torku Konyaspor’a geldiğini ve kısa süre olmasına rağmen doğru bir karar verdiğini gördüğünü söyledi. 7 sezon formasını giydiği Karabükspor’dan ayrılarak ilk defa bir başka takıma transfer olduğunu belirten ve Süper Lig’e çıkma sevincini yaşayacağına inandığını dile getiren Şenol açıklamasını şöyle sürdürdü. “Torku Konyaspor hedefli bir takım ve burada olmayı çok istedim. Karabükspor’da anlayış gösterdi ve transferime izin verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Oradan ayrılmayı kendim istedim. Geçen sezon 2 kez ciddi sakatlık yaşadım ve forma bulamadım. Ancak Karabükspor ile sezon başı kamplarında yer aldım, hazırlık maçlarında oynadım. Sakatlıkla ilgili bir sorunum kalmadı. Burada kısa süredir bulunmama rağmen arkadaşlık, birliktelik gerçekten üst düzeyde. Bu da ne kadar doğru bir karar verdiğimi gösterdi. Torku Konyaspor büyük bir camia ve büyük camiaların büyük hedefleri vardır. Torku Konyaspor’un hedefi de Süper Lig. Bunu gerçekleştirmek için tüm takım arkadaşlarımla birlikte mücadele vereceğim. İnşallah hep birlikte sezon sonunda Süper Lig’e yükselmenin mutluluğunu yaşar ve yaşatırız.”
ÇINAR. TARAFTARI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ
Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, yenilenen kadro ile sezonun ilk maçında yarın Bucaspor’u konuk edecek Torku Konyaspor’un sezona iyi bir başlangıç yapacağına inandığını belirtirken, tribünlere gelecek taraftarlarımıza sezonun ilk 3 puanını hediye ederek evlerine mutlu bir şekilde göndereceklerini söyledi.
Konyaspor’un, Süper Lig hedefiyle başladığı sezonda oldukça verimli bir kamp dönemini tamamladığını ve lige konsantre olduğunu ifade eden Çınar, “Takımımızı Süper Lig hedefi doğrultusunda tecrübeli ve katkı sağlayacağına inandığımız oyuncularla takviye ettik. Geçen seneden kalan genç arkadaşlarımızın da daha fazla tecrübe kazandığını göz önünde bulundurursak iyi bir kadroya sahip olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz. Şimdi sezon başı çalışmalarının meyvelerini toplama zamanı. 2012-2013 sezonunun ilk maçını Pazar günü sahamızda Bucaspor ile oynayacağız. Çalışmalar gayet iyi gidiyor. Oyuncularımızın performansı bizleri sevindiriyor. İnşallah bu çalışmaların karşılığını Bucaspor maçıyla başlayacak seride alarak Torku Konyaspor’u hak ettiği Süper Lig’e taşıyacağız. Pazar günü oynayacağımız maçla uzun bir aradan sonra seyircimizin karşısına çıkacağız. Onların tribünlerdeki yerlerini alarak, camiamıza yakışır şekilde verecekleri destekle takımımızın galibiyetine katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. İnşallah Pazar günü oynayacağımız Bucaspor maçını kazanıp ilk 3 puanımızı alacağız ve taraftarlarımızı evlerine mutlu bir şekilde göndereceğiz” dedi.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri