Kartalda son rötuşlar

Cumartesi günü deplasmanda Adanaspora karşı zorlu bir sınav verecek olan Konyasporda bu maçın hazırlıkları sürüyor. Kartal, Adanaspor maçının son rötuşlarını yaparak, maç saatini bekleyecek
Konyaspor’da, Adanaspor maçı için son hazırlıklar yapılıyor. Adanaspor ile Cumartesi günü, deplasmanda karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlılar bugün taktik çalışacaklar ve yarın sabah ter atarak hazırlıkları tamamlayarak aynı gün öğleden sonra da Adana’ya giderek Seyhan otelde kampa girecekler.  Konyaspor'un, önceki akşam saatlerinde yaptığı antrenmana biri dışında tüm futbolcular katıldı. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmanda Aykut Uluç yer almazken, İsmail Güven ve Abdülkerim Kılıç takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top tekniğine dayalı pas çalışması ve şut çalışmasıyla devam etti. Antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Kartallar, dün akşam da teknik-taktik çalışması yaptılar.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle ligde 5. galibiyetini alan ve istikrarlı çıkışını sürdüren Konyaspor’da, Adanaspor maçı öncesi moral süper. Yönetici, teknik adam ve futbolcular, ilk yarıda kalan 2 maçı da kazanarak ikinci yarıya daha avantajlı olarak girmek istediklerini dile getirdiler. Ligde 14. hafta sonunda 23 puanla 6. sırada yer alan Konyaspor ile 28 puanlı lider Rizespor arasında 5 puan fark bulunmakta. Konyasporlu futbolcular, ilik yarıda ve ligin ikinci yarısında alacakları puanlarla bu farkı kapatabilecek güçte ve kadroya sahip olduklarını dile getirdiler. 
TAKIMA MORAL YEMEĞİ
Konyaspor’a moral yemekleri sürüyor. Taksim kasabı sahibi, iş adamı Osman Altıparmak, önceki akşam yeşil-beyazlı takıma moral yemeği verdi. Havzan Etliekmek'te gerçekleştirilen yemeğe başkan Ahmet Şan, futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, teknik heyet, oyuncular ve kulüp personeli katıldı. Konya'nın geleneksel bamya çorbası, fırın kebabı ve etliekmeğinin ikram edildiği yemek sonunda takım kaptanı Erdinç Yavuz tarafından ev sahibi Osman Altıparmak'a oyuncuların imzaladığı Konyaspor forması hediye edildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri