Kartal’da son rötuşlar

Torku Konyaspor Pazar günü oynayacağı Royal Halı Gaziantep maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte Troy ve yeni transfer Warrick’in bu maçta forma giymesi bekleniyor

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor sezonun 15. Hafta maçında sahasında Pazar günü Royal Halı Gaziantep ile karşılaşacak. Maçı Erşan Kartal, İsmail Aydın, Ozan Çakar yönetecek.Geride kalan 5 maçını kaybeden yeşil-beyazlı ekip bu maça çıkış gözüyle bakıyor.

Tunahan Turhan, geride kalan 5 haftada sahadan yenilgi ile ayrıldıklarını  ancak bu yenligelirin telafisinin yapılacağını söyledi. Turhan " Geride kalan 5 haftada galibiyet alamadık. Bu zamana kadar 6 galibiyet alıp bizleri mutlu eden de aynı takımdı. Bizim takımımıza inancımız tamdır. Rakip takım oyuncuları bile Troy De Vries'ın eksikliğinin kendileri için avantaj olduğunu söylerken bizim bunu görmemezlikten gelmemiz söz konusu olamaz.Troy  Gaziantep karşısında forma giyecek. İnşallah sahamızda seyircimizin de desteği ile bu maçtan galibiyetle ayrılacağız. Antrenörümüz Aziz Bekir ve Dev Kartallarımız  alınan  yenilgileri en güzel şekilde telafi edeceklerdir" dedi.

Türkiye Basketbol Ligi’nin 15. Haftası 10 Ocak Cumartesi günü oynanacak beş karşılaşma ile başlayacak.15. Haftanın maç programı şöyle; 10 Ocak Cumartesi: 16:00NSK Eskişehir Basket - Trabzonspor Medical Park, 17:00Darüşşafaka Doğuş - İstanbul BBSK (A Spor),17:00 Uşak Sportif - Pınar Karşıyaka, 11 Ocak Pazar 16:00 Torku Konyaspor Basket - Royal Halı Gaziantep

16:00Banvit – Tofaş, 17.30 Rönesans TED Ankara Klj. - Galatasaray LİV Hospital (Lig TV 3),20:00Fenerbahçe Ülker - Beşiktaş İntegral Forex (Lig TV 3) 12 Ocak Pazartesi:19:00 Anadolu Efes - Türk Telekom (Lig TV 3)

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri