Kartal’da son rötuşlar

Ligin bitiminden sonra, İstanbul Silivri’de kampa giren Konyaspor’da Play-Off karşılaşmaları öncesi son rötuşlar yapılıyor. Yeşil-beyazlılarda zorlu maçlar öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor
İstanbul’da Pazartesi günü başlayacak yükselme grubu maçlarına iddialı olarak katılacak olan Konyaspor’da hazırlıklar taktik ağırlıklı antrenmanlarla sürüyor. Ligin bitiminden sonra, İstanbul Silivri’de kampa giren yeşil-beyazlılar da Play-Off karşılaşmaları öncesi son rötuşlar yapılıyor. Önceki akşam saatlerinde taktik çalışan Konyaspor’da moral süper. Kartallar, yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcusuyla Süper lige kilitlendi. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncular katılırken, Görkem tedbir amaçlı olarak takımdan ayrı düz koşu ve açma-germe hareketleri yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışma ve çift kale maç ile devam etti. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.

KONYASPOR’DA EKSİK YOK

Kartallar, dün sabah, Clasis otelde hakemlerin semineri ve kampı yapılması nedeniyle aynı otelin başka bir bölümlüne geçtiler. Silivri Clasis Golf otelin sahasında akşam yapılan taktik ağırlıklı bir antrenmana yapan Kartal’da sakat futbolcuların durumunun da iyi olduğu, Tayfun, Abdulvahid ve rahatsızlığı iyileşen Erdal’ın da oynayabilecek durumda oldukları bildirildi. Konyaspor yönetici ve teknik adamlarının, kamp çalışmalarından oldukça memnun oldukları, futbolcuların gösterdikleri performans sonucu yüzlerinin güldüğü bildirildi. Futbolcular ise, söz birliği ederek takımı Süperi lige taşıyacaklarını dile getirdiler.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Bank Asya 1. Lig’den Turkcell Süper Lig’e yükselecek üçüncü ve son takımın belirleneceği yükselme grubu karşılaşmalarının biletleri dün öğle saatlerinden itibaren Biletix gişelerinde, Biletix internet sitesinde ve (0216) 556 98 00 numaralı çağrı merkezinden satışa çıkartıldı. Bilindiği gibi, Ali Sami Yen ve Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 17-23 Mayıs tarihleri arasında oynanacak maçların bilet fiyatları 5 TL olarak belirlenmişti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri