Kartal'da son rötuşlar

Atiker Konyaspor, ZTK Çeyrek Final müsabakasında yarın deplasmanda konuk olacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar bugün 11.00'de gerçekleştireceği antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak Sivas'a hareket edecek

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Atiker Konyaspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final 1.maçında TFF 1.Lig ekiplerinden Sivasspor'a konuk olacak. Temsilcimiz bu maçın hazırlıklarını dün Kayacık Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak saat 11.00'de gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Anadolu Kartalı bugün saat 11.00'de gerçekleştireceği antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak Sivas'a hareket edecek.

AYAK TENİSİ OYNANDI

Dün Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenman koşu ve saha etrafına kurulan parkurda yapılan çabukluk hareketleri ile başladı.Oyuncuların gruplar halinde oynadığı ayak tenisi ile sona erdi.

ELDE SADECE KUPA VAR

Sezona 3 kulvarda başlayan, ligde ve Avrupa'da umduğunu bulamayan Atiker Konyaspor'da tek hedef kupa. Yeşil-beyazlılar, tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'nden elenirken ligde ise beklentileri karşılayamadı. Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'ndan lider olarak çıkan ve Ümraniyespor'u eleyerek çeyrek finale yükselen Atiker Konyaspor'da gözler kupa. Anadolu Kartalı, kupada finale yükselerek taraftarının gönlünü almak istiyor. Yeşil-beyazlılar, Sivasspor'u elemesi durumunda  Kasımpaşa - Çaykur Rizespor kurasının galibiyle oynayacak.

FİNAL YOLU AÇIK

İki elemeli maç statüsüyle Sivasspor ile oynayacak olan Atiker Konyaspor'un final yolu açık. Yarı finalde Çaykur Rizespor – Kasımpaşa kurasının galibi ile oynayacak Atiker Konyaspor, oldukça şanslı bir kura çekti. Yeşil-beyazlılar, yarı finalde Çaykur Rizespor – Kasımpaşa karşılaşmasının galibini de elemesi halinde finale yükselecek.

SİVASSPOR ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİ?

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Atiker Konyaspor'un eşleştiği Sivasspor TFF 1.Lig'de zirve mücadelesi veriyor ve puan tablosunda 41 puanla 2.sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlılar; Başakşehir, Göztepe veYeni Amasyaspor'un bulunduğu gruptan ikinci olarak çıkarak büyük bir sürprize imza attı. Son 16 turunda ise Tuzlaspor'u 4-1 mağlup eden Sivasspor adını çeyrek finale yazdırmıştı.

HEYECAN BUGÜN BAŞLIYOR

Ziraat Türkiye Kupası’nda Çeyrek Final karşılaşmaları bugün oynanacak Kasımpaşa - Çaykur Rizespor mücadelesi ile başlayacak.Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final heyecanı bugün, yarın ve 2 Mart Perşembe günü oynanacak karşılaşmalarla yaşanacak. Turnuvanın açılış maçında ligde ve kupada iyi bir çıkış yakalayan Kasımpaşa, Çaykur Rizespor’u ağırlayacak.  Atiker Konyaspor ise deplasmanda Sivasspor ile oynayacak. Medipol Başakşehir, sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacakken, Fenerbahçe de deplasmanda Kayserispor ile mücadele edecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri