Kartal'da son rötuş

PTT 1. Lig'in 27. hafta maçında yarın Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor'da bu maçın son çalışması bugün yapılacak ve yeşil-beyazlılar kendi tesislerinde kampa girecekler. Kartal'da önemli bir sorun yok

Torku Konyaspor’da, Denizlispor maçının hazırlıkları bugün tamamlanacak. Parola: galibiyet. Karşılaşmanın bilet ücretleri de açıklandı.. Ligde kalan 8 haftayı en az puan kaybıyla geçmeyi ve iki haftalık yenilginin ardından Cumartesi günü Denizlispor’u yenerek galibiyetle buluşmayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar dün de taktik antrenmanıyla devam etti. Bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacak olan Kartallar, akşamda tesislerde kampa girecek.. Torku Konyaspor’da, sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara katılan Şenol’un ilk 11’de oynamasının zor olduğu öğrenildi.. Ali Dere, Erkan Sekman ve Semih’in ise oynayamayacağı bildirildi.. U19 Milli takımıyla İngiltere’de bulunan Abdülkerim Bardakçı, bugün İstanbul’a dönüşte U20 Milli takım kampına katılacak. İsmail Güven ise Konya’ya gelecek. Ümit Milli takıma davet edilen Ömer Ali Şahiner ise, Cumartesi günü Denizlispor maçından sonra İstanbul’a giderek Milli takım kampına dahil olacak.  Torku Konyaspor ile Denizlispor arasında Cumartesi günü oynanacak ve saat 13.00’de başlayacak maçın bilet ücretleri de açıklandı.  Yeşil-beyazlı yönetim kurulunun aldığı karara göre, sporseverler maçı kale arkası ve eski yeşil tribünden 1, maraton, yeni yeşil tribünden 5 ve kapalı tribünden 20 TL ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım seyircileri içini bilet ücretleri de 5 TL olarak açıklandı.

MAÇIN HAKEMİ HAKAN CEYLAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, PTT 1.Lig'in 27.haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 23 Mart Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk sadında oynanacak ve saat 13:00'de başlayacak Torku Konyaspor-Denizlispor karşılaşmasında Hakan  Ceylan düdük çalacak. Ceylan'ın yardımcılıklarını Emre Suna ve Cevdet Kömürcüoğlu yaparken, maçın  dördüncü hakemi Alper Ulusoy. PTT 1.Lig'de 27.haftada yarın oynanacak olan 7 karşılaşmanın hakemleri şöyle: Saat 13:00 MKE Ankaragücü-Adana Demirspor: Suat Arslanboğa, saat 13:00 Bucaspor-Gaziantep B.Ş.Bld.Spor:  Deniz Çoban,saat 13:00 Torku Konyaspor-Denizlispor: Hakan Ceylan, saat 14:00 Kartalspor-1461 Trabzon: Halis Özkahya, saat 19:00 Şanlıurfaspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor: Koray Gençerler, saat 19:00 Manisaspor- Göztepe A.Ş.: Süleyman Abay,s aat 19:00 Kayseri Erciyesspor-Ç.Rizespor A.Ş.: Mustafa Kamil Abitoğlu. Pazar  günü saat 13:00'de oynanacak Karşıyaka-Samsunspor maçını Kuddusi Müftüoğlu, saat 19:00'da oynanacak Adanaspor A.Ş.-Boluspor mücadelesini ise  Özgüç Türkalp yönetecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri