Kartal’da seferberlik

Pazar günü Giresunsporla hayati önem taşıyan bir karşılaşmaya çıkacak olan Konyaspor’da deyim yerindeyse “seferberlik” ilan edildi. Kartal’da gözler galibiyetten başka bir şey görmüyor

Pazar günü, play-off yarışında yakın takipçisi Giresunspor ile zor bir 90’a çıkacak olan Konyaspor’da hazırlıklar galibiyet parolasıyla devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibin genç futbolcusu Ramazan, Giresunspor’u yenerek play-off’a yükseleceklerini söyledi.  Giresunspor karşısına Yusuf ve Ufukhan’dan yoksun bir kadro ile çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar dün de  maçın oynanacağı saatte yapılan taktik ağırlıklı çalışmayla sürdürüldü. Bugün ve yarın da taktik çalışacak olan Kartallar, aynı gün akşam Tatlıcak tesislerinde kampa girecekler. Konyaspor’da, Giresun maçının hazırlığı Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlanacak. Giresunspor’u yenmeleri ve play-off’a çıkmaları halinde futbolculara ekstra prim verilecek. Ancak prim miktarı açıklanmadı.

Konyaspor ile Giresunspor arasında Pazar günü saat 15.00’de oynanacak ve D-Smart’tan naklen yayınlanacak maçın9 bilet ücretleri de açıklandı.. Futbolseverler, karşılaşmayı 1-60 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Buna göre, tüm tribünlerini bilet ücretleri 1 TL, kapalı tribün 20 ve VİP tribünü ise 60 TL olarak belirlendi. Biletler dünden itibaren biletx gişelerinden satışa çıktı.
RAMAZAN İDDİALI KONUŞTU
Kartal’ın genç sol kanat oyuncusu Ramazan Kahya, iç sahada oynayacakları sezonun son maçında Giresunspor'u yenerek hem taraftara galibiyet hediye etmek, hem de Süper Lig'e yükselme yolunda ilk adımı play-off'a kalarak atmak istediklerini söyledi. Sezonun sonuna geldiklerini, ancak ligin ilk haftasında olduğu gibi inançlı ve istekli olduklarını belirten Ramazan Kahya, "özellikle ikinci devrede yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle Süper Lig'e yükselmeyi biraz ertelediğimizi düşünüyorum. Bunun için ilk hedefimiz play-off'a kalmak. Giresunuspor karşılaşması gerçek anlamda final maçı olacak” dedi.
Seyirci avantajını iyi kullanmak istediklerini belirten Ramazan açıklamasını şöyle sürdürdü. “Sezon başından beri ilk defa kendi kaderimizi kendimizin belirleyeceği bir maç oynayacağız. Herşey bize bağlı. Kendi sahamızda seyirci avantajımızı kullanarak galip gelmek istiyoruz. Son haftalarda iyi bir hava yakaladık. 4 maçtır kalemizde gol görmüyoruz. Bunu Giresunspor maçında da devam ettirerek sahamızda sezonun son maçında taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz. Giresunspor karşısına kazanmak için çıkacağız. En kötü ihtimalle berabere kalırsak play-off'a kalmayı garantileyeceğiz. Rakibimizin kazanmaktan başka çaresi yok. Taraftarlarımızın maçın başından son düdük çalana kadar durmadan desteklerini bekliyoruz. Önümüzde sadece 1 maç var. Bu maçta her zamankinden daha fazla destek versinler. Giresunspor maçını kazanarak Süper Lig yolunda ilk adımı atacağız." 
SANDAL: İKİ TAKIM İÇİNDE ZOR MAÇ
Bank Asya 1. Lig’de hafta sonu deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Giresunspor’un basın sözcüsü Fatih Sandal, play-off hedefleri için ligde kalan son iki maçı da kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi. Sandal, yaptığı açıklamada, yaşanan bazı olumsuzluklar nedeniyle play-off oynama şanslarını zora soktuklarını belirterek, “Ligde oynadığımız bazı maçlarda hiç hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Ancak matematiksel olarak hedefimize ulaşma şansımız sürüyor. Bunun için son maça kadar mücadelemize devam edeceğiz” dedi. Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Konyaspor maçının iki taraf için de zor bir karşılaşma olacağını ifade eden Sandal, şöyle konuştu: “Konyaspor da play-off mücadelesi veren bir takım. Puan durumu itibari ile bizden daha avantajlı durumda. Ligin bitimine son iki hafta kala ilk 6 içindeki yerlerini korumak isteyecekler. Konyaspor, güçlü bir ekip ama biz de iyi bir takımız. Hafta sonu oynayacağımız zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılacak güçte olduğumuza inanıyorum. Play-off hedefimiz için önümüzdeki iki maçı da kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri