Kartal'da seferberlik

Konyaspor'da pazar günü oynanacak Gaziantepspor maçının hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte, gözler galibiyetten başka bir şey görmezken, sakat olan Ergün ve Mehmet Güven'in tedavileri sürüyor

HEDEF 10-12 PUAN
Pazar günü Gaziantepspor ile zor bir maça çıkacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımda, önceki gün yapılan antrenmana çıkmayan Vukoviç ve düz koşu yapan futbolcular Erdinç Yavuz,  Theofanis Gkekas, Ömer Esenkaya ve Yunus Emre Yalçın takımla birlikte çalışmalara başladılar. Mehmet Güven ve Ergün Teber’in tedavileri ise sürüyor. Ligde, 24. hafta sonunda 28 puanla 12. sırada yer alan ve kalan 10 maçta en az 10-12 puan toplayarak sezonu orta sıralarda kapatmayı amaçlayan Torku Koanyaspor, dünü basın ve taraftarlara kapalı olarak sabah ve öğleden sonra yapılan çift antrenmanla geçirdi. Bugün ilk 15 dakikası basına ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalışacak olan Kartallar, yarın da taktik çalışma gerçekleştirecekler ve hazırlıkları Cumartesi günü tamamlayacaklar.

KARTAL'DA 4 EKSİK VAR
Torku Konyaspor’da, Gaziantepspor maçı öncesi 4 eksik bulunmakta. Bu futbolculardan Gekas, üç hafta aradan sonra büyük bir olasılıkla takımdaki yerini alacak. Ergün Teber’in durumu Cumartesi günkü antrenmanda belli olacak. Sakat olan Mehmet Güven ve sarı kart cezalısı Ali Turan Gaziantepspor’a karşı oynayamayacak.  Torku Konyaspor’da hedef, 32 puanla 11. sırada yer alan Gaziantepspor’u yenerek rakibiyle aradaki puan farkını 1’e indirmek ve 4 haftalık galibiyet hasretini dindirmek. Ligin 20. haftasında, deplasmanda Kasımpaşa’yı yenen ve o maçtan sonra Elazığspor ve Erciyesspor’a  yenilen, Gençlerbirliği ve Trabzonspor ile berabere kalan Torku Konyaspor, 4 maçta 2 puan alabildi. Kartallar, 4 hafta içerisinde 4 gol attı ve 6 gol yedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri