Kartal’da revizyon

Konyasporda Mersin yenilgisinin ardından 4 futbolcu ile yollar ayrıldı. Yeşil-beyazlı takımda, teknik adamların raporu doğrultusunda Fatih Egedik, Fatih Özer ve Daniel Akhtyamov gönderildi

Konyaspor, lig hazırlıklarını Kızılcahamam kampında, yoğun antrenmanlarla birlikte özel maçlarla sürdürüyor. Yeşil-beyazlı takımda transfer çalışmaları da devam ediyor. Başkan Bahattin Karapınar, Kızılcahamam’da kamp yapan takımların yönetici ve teknik adamlarının Konyaspor’un iyi transfer yaptığın noktasında birleştiklerini söyledi. Karapınar, kulübün içerisinde bulunduğu sıkıntı nedeniyle transferde ekonomik davrandıklarını, bu nedenle genelde Bank Asya takımlarından futbolcular aldıklarını açıkladı. Yeşil-beyazlılar, ‘Patalya Cup’ turnuvasında oynadıkları ilk maçta Mersin İdmanyurdu’na son dakikalarda yedikleri golle 1-0 yenilirken, bugün ise ikinci maça çıkacaklar. Konyaspor’un turnuvada bugünkü rakibi, yine Bank Aksaya 1. lig takımlarından Giresunspor. Patalya otelinde sahasında oynanacak ve iddaa programında yer alan maç saat 15.00’de başlayacak.

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Mersin maçını bazı yöneticilerle birlikte izlediklerini, yapılan mücadeleden memnun olduklarını belirtti. Teknik adamların genç oyuncuları görme açısından Mersin karşısına yedekler ağırlıklı bir kadro çıkardıklarını belirten Başkan Karapınar, Kızılcahamam’da kamp yapan diğere takımların yönetici ve teknik adamlarının, Konyaspor için olumlu açıklamalar yaptıklarını ileri sürdü. Karapınar, rakip takım yöneticilerinin, “ligin en iyi oyuncularını aldınız. Konyaspor favori takımların başında geliyor” şeklinde konuştuklarını dile getirdi. Karapınar, kombine bilet konusunda çalışmaların sonuna gelindiğini, formalara göğüs reklamı almak için de görüşmeler yaptıklarını açıkladı. Bank Asya’nın vereceği 200 bin liralık reklam dışında iki veya üç reklam daha alınacağı öğrenildi. 
Kartal’da, Mersin maçının ardından 6 futbolcu kadrodan çıkartılırken, transfer çalışmaları da sürdürülüyor. Yeşil-beyazlı takımda, teknik adamların raporu doğrultusunda Fatih Egedik, Fatih Özer ve Daniel Akhtyamov gönderildi. PAF takımından da Ahmet İçyer, Selim ve Feyyaz ise Konya’ya döndüler. Bu futbolculara kulüp bulmaları önerildi. Öte yandan, geçen yıl sakatlığı nedeniyle takımda yer alamayan, genç futbolcu Gökhan Çakır’ın da kampa katıldığı ve çalışmalara başladığı bildirildi. Konyaspor’da, transferde sona gelindi. İsmi açıklanmayan bir sol kanat oyuncusuyla el sıkışan yeşil-beyazlı yöneticiler, bu futbolcuya daha sonra imza attıracaklar. Da Silva’da ise sona daha da yaklaşıldı. Görüşmelerin olumlu sonuçlandığı belirtildi. Başkan Bahattin Karapınar, sağ kanada bir oyuncu daha alarak transferi kapatacaklarını sözlerine ekledi.. Ancak, özel maçlarda görülecek eksiklikler doğrultusunda ekstra bir futbolcunun daha transfer edilebileceği öğrenildi.
Yeşil-beyazlı takımda lig hazırlıkları dün çift antrenmanla devam etti.  Teknik Direktör Hüsnü Özkara yönetiminde sabah yapılan antrenmanda Zafer Demir, Eser Yağmur, Samet Yüksel ve Pazartesi akşamı kampa katılan Gökhan Çakır takımdan ayrı olarak üst sahada koşu yaptı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda kaleciler Recep, Atilla, Eray ve Nazmi kaleci antrenörümüz Atila Uzuncan yönetiminde çalıştı. Oyuncular daha sonra kurulan istasyonlarda çabukluk ve koordinasyona dayalı çalışmalar yaptı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman oynanan oyunlar ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan ve istirahat eden Koray İçten’in katılmadığı antrenmanı, Transfer-Futbol Komitesi Üyesi ve Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Abbas Kılıç’ta izledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri