Kartal'da Ramos dışında eksik yok

Yarın deplasmanda Gaziantepspor ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Torku Konyaspor, Konya'daki hazırlıkları tamamladı. Dün karayoluyla Gaziantep'e giden Kartal'da tek düşünce galibiyet

Torku Konyaspor’da, Gaziantepspor maçı hazırlıklarının Konya bölümü tamamlandı ve Kartallar dün karayoluyla Gaziantep’e gitti. Ligin 8. haftasında, Pazar günü Gaziantepspor ile 4. deplasman maçına çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda, bu maçın hazırlıkları Bayram boyunca devam etti. Önceki gün, akşam saatlerinde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya sakatlığının tedavisine devam edilen Cristovao da Silva Ramos ile Elvis Kokalovic katılmazken, Kamerun Milli Takımı'ndan dönen Charles Hubert İtandje çalışmada yer aldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışması ve taktik çalışması ile devam etti. Antrenman şut çalışması ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı. Dün, sabah Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5’e 2 pas çalışması yapan ve oyun oynayan Kartallar öğle yemeğinden sonra karayoluyla Gaziantep’e gitti. Torku Konyaspor’da hazırlıklar bugün Gaziantepspor tesislerinde gerçekleştirilecek ter antrenmanıyla tamamlanacak ve futbolcular dinlenmeye çekilecek.

Torku Konyaspor’da, Gaziantepspor maçı hazırlıkları puan umuduyla yapıldı. İlk deplasman puanını Gaziantepspor karşısında almayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan ve tedavisi süren Cristovao da Silva Ramos dışında eksik yok. Bu futbolcu maç kadrosunda yer alamayacak. Kokaloviç’in sakatlığının ciddi olmadığı, forma giyebileceği açıklandı.

KARTAL BAYRAMLAŞTI

Torku Konyaspor'da geleneksel olarak gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde Başkan Ahmet Şan, yönetim kurulu üyeler, teknik heyet, oyuncular ve personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine Anadolu Selçuklu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Günbaş, ASKF Genel Başkanı Remzi Ay'da katıldı. Bayramların milletimiz için çok değerli ve özel günler olduğunu ifade eden Ahmet Şan, "Bu özel günlerin manevi havasını bir yandan yaşarken diğer taraftan da sizlerin alacağı sonuçlarla bayram gibi sevinçler yaşamak istiyoruz. Yeni oluşan bir kadroyuz ve deplasman maçlarında sıkıntılar yaşadık. Bunları inşallah atlatacağız. İç sahada sadece Kasımpaşa'ya yenildik. Bakıldığında daha fazla puan toplayabilirdik. Ama olmadı. Bundan sonra performansınızın üzerine koyarak devam edeceğinize ve başarılı sonuçlar alacağınıza inanıyoruz ve başarılar diliyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri