Kartal’da Paşa mesaisi başladı

Antalya galibiyeti ile moral bulan Torku Konyaspor’da Kasımpaşa mesaisi dün yapılan antrenmanla başladı. Ziraat Türkiye kupasında G grubunda mücadele edecek Kartalın kupadaki ilk hedefi ise gruplardan çıkmak

Torku Konyaspor’da Kasımpaşa maçı hazırlıkları iki günlük izinden sonra dün yapılan antrenmanla başladı.  Ligde son üç hafta da aldığı 7 puanla 23 puana ulaşan ve 7. sıradaki yerini koruyan Torku Konyaspor7da Kasımpaşa maçı için haftanın ilk antrenmanına tedavi oylan futbolcular dışında tüm oyuncular katıldı. Bugün kondisyon ve teknik-taktik çalışacak olan Kartallar, yarın ve Cuma günü taktik antrenman yaparak hazırlıkları tamamlayacaklar ve aynı gün havayoluyla İstanbul’a uçacaklar.

Torku Konyaspor’da, Cumartesi günü oynanacak Kasımpaşa maçında sarı kart cezalısı Ali Turan ve Ali Çamdalı oynayamayacak. Kart cezasını tamamlayan Traore ise takımdaki yerini alabilecek.

İLK HEDEF GRUPTAN ÇIKMAK

Torku Konyaspor Basın sözcüsü Ahmet Baydar  Ziraat Türkiye Kupası’nda iyi bir grup kurası çektiklerini öncelikli hedefin gruptan çıkmak, daha sonra ise gidebildikleri yere kadar kupada yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Baydar  “Bakıldığında geçen senenin son 16 turuna kalan takım olarak bizim adımıza avantajlı ve iyi bir grup olarak gözüküyor. Ancak tabiki maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Hiçbir rakibi küçümseyecek lüksümüz yok. Etimesgut Belediyespor gruplara Gençlerbirliği’ni eleyerek geldi. İnegölspor yine zorlu rakipleri geride bırakarak kupada gruplara kaldı. Kayserispor Süper Lig’den rakibimiz. 6 maç oynayacağız. Bu 6 maç sonunda  gruptan ilk 2 takım arasına girerek son 16 turuna katılmak istiyoruz. Bunu da başaracak güce ve kapasiteye sahibiz. Kupayı ciddiye alıyoruz. Öncelikli hedefimiz gruptan çıkmak, sonrasında da gidebildiğimiz yere kadar gitmek” şeklinde görüş belirtti.

YÖNETİM TOPLANDI

Torku Konyaspor'umuzda, Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karaçayır'ın ev sahipliğinde Pazartesi akşamı gerçekleştirdi. Yenilen yemek ile başlayan toplantıda Antalyaspor maçının durum değerlendirilmesinin yapıldığı, kalan lig ve kupa maçları ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri