Kartal'da moraller sıfır

4 maçtır kazanamayan Torku Konyaspor, geçtiğimiz Pazar günü de deplasmanda Adanaspor karşısında aldığı mağlubiyetle galip gelememe maç sayısını 5’e çıkartarak moral kaybetmeye devam etti.

Bir taraftan galibiyet hasreti ile yanıp tutuşan, bir tarafta teknik adam sıkıntısı, diğer bir taraftan da küme düşme potasına giren Konyaspor'da yönetimin ağzını bıçak açmıyor. Yönetimin hoca arayışı ise devam ediyor

Torku Konyaspor’da yüzler gülmüyor. 4 maçtır kazanamayan yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz Pazar günü de deplasmanda Adanaspor karşısında aldığı mağlubiyetle galip gelememe maç sayısını 5’e çıkartarak moral kaybetmeye devam . Teknik direktör arayışlarına ise Adanaspor maçının ardından yeniden başlanıldı.  Kendisi gibi ligde çıkış arayan rakibi karşısında maça kötü başlayan, ancak ilerleyen dakikalarda oyunu dengeleyen Kartallar, karşılaşmanın ikinci yarısında ise hiç etkili olamadı ve sahadan yenim ayrıldı.

En son, ligin 8. haftasında Boluspor’u deplasmanda yenen Torku Konyaspor, o maçtan buyana 3 yenilgi ve 2 beraberlik alabildi. Attığı 3 gole karşılık da kalesinde 8 gol gördü.. Yeşil-beyazlılar bu 5 hafta da Rizespor, Erciyesspor ve Adanaspor’a mağlup oldu. Denizlispor ve Kartalspor ile de berabere kaldı. Lider Erciyesspor’un 13 puan gerisine düşen Torku Konyaspor Adana yenilgisiyle de ilk iki umutlarını oldukça zayıflattı. Torku Konyaspor’da, Cumartesi günü iç sahada ligin bir diğer iddialı takımı Karşıyaka ile oynanacak maçına hazırlıkları dün akşam saatlerinde tesislerde gerçekleştirilen antrenmanla başladı.  Temsilcimiz, Adana deplasmanında en az 1 puanla birlikte Erkan Sekman’ın sakatlanması ve Neca’nın da 4. sarı kartı görerek cezalı duruma düşmesiyle iki de önemli fire verdi.. Erkan ile birlikte İshak Çakmak ve Semih Aydilek’in tedavileri de sürdürülüyor.  

RECEP: KALAN MAÇLARI DÜŞÜNMELİYİZ

En kötü ihtimalle puanla ayrılmayı hak ettikleri maçta mağlup oldukları için üzgün olduklarını ve alınan kötü sonuçlara en çok kendilerinin üzüldüğünü ifade eden Konyaspor'un genç oyuncusu Recep Aydın, kendilerine yakışmayan bu durumdan bir an önce kurtulmak istediklerini söyledi. Adanaspor ile oynanan maça iyi hazırlandıklarını ve tek düşüncelerinin kötü gidişe dur demek olduğunu belirten Recep Aydın, "Şanssız bir golle geriye düşmemize rağmen oyundan kopmadık ve beraberliği yakaladık. Sonrasında kontrol bizdeydi. Ama skoru değiştirecek golü bir türlü bulamadık. Rakibimiz yıllardır bir arada oynayan ve kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip. Bizde kaliteli bir kadroyuz. Ama haftalardır bir şanssızlık mı ? yoksa beceriksizlik mi ? desek bir türlü kazanamıyoruz. Bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Kötü bir dönemden geçiyoruz. İnşallah bu kötü gidişe Karşıyaka ile sahamızda oynayacağımız maçı kazanarak dur diyeceğiz. Kalan 4 maçtan iyi sonuçlarla ayrılıp devre arasına en az puan farkıyla girmek istiyoruz. Bunu da başaracağız" dedi.

AYDIN: İYİ MÜCADELE ETTİK

Adanaspor karşısında beraberlik golünden sonra ve son 10 dakika iyi futbol oynayıp mücadele ettiklerini ancak sahadan 2-1 mağlup ayrıldıklarını belirten Muharrem Aydın, oynanan oyunun karşılığının en azından beraberlik olması gerektiğini ifade ederek üzgün olduklarını söyledi. "Oyuncularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum" diyen Aydın, "Adanaspor'un artılarını ve eksilerini biliyorduk. Oyuna iyi başladık ama duran toptan kalemizde golü gördük. 1-0' geriye düşmemize rağmen oyundan kopmayarak beraberliği yakaladık. Sonrasında oyunun kontrolü bize geçti. Ama skoru lehimize çevirecek pozisyonları ve golü bulamadık. İkinci yarıda rakibin üzerimize gelerek baskı kuracağını biliyorduk. Top kontrolünün rakibe geçtiği ve defansa çekildiğimiz dakikalarda rakip öne geçti. Son 10 dakika ve uzatmalarda beraberlik için her şeyi yaptık. Pozisyonlarımız var. Fakat başarılı olamadık. Oynadığımız oyunun ve mücadelemizin karşılığının en kötü ihtimalle 1 puan olması gerekirdi. Oyuncularımızı kutluyoruz. Torku Konyaspor'un bulunduğu durumdan kurtulması ve hak ettiği yerelre en kısa zamanda gelmesi en büyük dileğimiz" şeklinde görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri