Kartal'da mesai günü

Hazırlıklarının 3. etabını Bolu'da tamamlayan Konyaspor'da, 4. etap hazırlıkları bugün başlayacak. Kartal'da İshak Çakmak yeşil-beyazlı ekiple 3 yıllık sözleşme imzaladı

Temsilcimizde kombineler satışa çıktı

Konyaspor’da üç günlük izin bugün sona erecek ve lig hazırlıklarının 4. bölümü Tatlıcak M: Tevfik Lav tesislerinde akşam saatlerinde yapılacak antrenmanla başlayacak. Bolu’da gerçekleştirilen kampın ardından izine ayrılan yeşil-beyazlı futbolcular bugün öğle saatlerinden itibaren Tatlıcak tesislerinde toplanacaklar ve saat 18.00’de antrenmana çıkacaklar. Antrenmana öncesi teknik direktör Hüsnü Özkara’nın futbolcularla bir toplantı yapması bekleniyor. Torku Konyaspor’da hazırlıklar lige kadar tesislerde devam edecek. Çalışmalara, Isparta ve Bolu kamplarına götürülmeyen yabancı futbolculardan Robak da katılacak. Ancak, bu futbolcunun Süper ligden biri takıma verilmesi konusunda temaslarda sürdürülecek. Robak takımda kalması halinde büyük bir olasılıkla Türk vatandaşlığına başvuran Angelov’un veya Ali Zeytuni’nin transferi bir süre askıya alınacak.
Torku Konyaspor’da, transfer harekatı da devam ediyor. Bir ön libero ve sol kanat oyuncusu transferi için temaslara yapılıyor. Öte yandan, Konyaspor’a Anadolu Selçukluspor’dan transfer edilen İshak Çakmak ile 3 yıllık resmi sözleşme imzalandı.. Yeni sözleşme yapılmasına yanaşmayan Ömer Ali Şahiner ise Anadolu Selçukluspor’a gönderildi.. Bu futbolcunun, menacerler aracılığıyla Süper ligden bazı takımlarla temas halinde olduğu bildirildi.. Ömer Ali için 1 milyon TL’nin üzerinde bonservis ücreti isteneceği ileri sürüldü.
Öte yandan, Kartal’ın genç futbolcuları Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven, U20 Milli takımın 15-23 Ağustos 2012 tarihleri arasında İspanya’da katılacağı Cotif turnuvası için aday kadroya davet edildi. Aday kadroya davet edilen oyuncular 14 Ağustos 2012 Salı günü saat 18.00’de, İstanbul Courtyard by Marriott Hotel’de toplanarak çalışmalara başlayacaklar.
KOMBİNELER SATIŞA ÇIKTI
Torku Konyaspor’un 2012-2013 sezonunda TFF 1.Lig’de iç sahada oynayacağı maçları kapsayan kombine kartların satışına başlanıldı. Kapalı Tribün, Maraton Tribün ve Yeni Yeşil Tribün için çıkartılan kombine kartlar 50 ila 350 TL arasında satılıyor. 2012-2013 sezonunda Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanacak TFF 1.Lig’de yapılacak lig maçlarını kapsayan  Kombine Kartlar; Kapalı Tribün: 350 TL, Maraton Tribün: 90 TL, Yeni Yeşil Tribün: 50 TL’den satılıyor. Sporseverler; www.biletix.com ve firmanın Gedavet ve Mevlana KONTUR şubelerinden alacakları biletleri yanlarında getirip 22-23-24 Ağustos 2012 tarihlerinde Zafer’de bulunan kulüp binasında sezonluk kombine kartlar ile değiştirecekler.  
KERE SAMSUNSPOR’DA
Samsunspor Mahamoudou Kere ile resmi sözleşme imzaladı. Nuri Asan Tesisleri Yönetim Binası’nda düzenlenen imza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Ali Kemal Gedikli, yeni transferin Samsunspor camiasına hayırlı olması dileğinde bulundu. Yabancı oyuncu transferlerine de deyinen Gedikli, “Bizim daha önceden de devam eden yabancı oyuncularımız var. Elimizde bulunan 2 tane yabancı oyuncu olduğundan dolayı yabancı oyuncu transferi şuan itibariyle mümkün görünmüyor. Yabancı kadrosunu boşaltmadan oyuncu transfer etme şansımız yok” dedi. Samsunspor ile anlaştığı için mutlu olduğunu söyleyen Samsunsporlu yeni futbolcu Mahamoudou Kere, Türkçe olarak “Samsunspor süper lige çıkacak” dedi. Ardından Tortu Konyaspor’dan transfer edilen Mahamoudou Kere, Samsunspor ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri