Kartal'da liderlik keyfi

Kayserispor'u deplasmanda 1-0 yenerek 13 puana ulaşıp grup birincisi olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 takım arasına kalan Torku Konyaspor'da, Ali Turan, Volkan Fındıklı ve Kaya Tarakçı, grup birincisi olarak kupada yollarına devam ettiklerini söyl

Karşılaşma ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan Torku Konyaspor'un tecrübeli futbolcusu Ali Turan, “İlk kupa maçına başlarkende zaten gruptan lider olarak çıkmak istediğimizi söylemiştik. Çünkü bunun büyük bir avantajı vardı. Çünkü gruptan lider çıktığımız zaman diğer gruplardan gelen takımla kendi sahamızda oynama şansımız vardı. Bunu da iyi değerlendirdik. Gruptan lider olarak çıktık. Bugünde buraya kazanmaya gelmiştik zaten. Beraberlik bize yetiyordu ama kazanmak istiyorduk. Nitekim de öyle oldu. Bugün gerçekten takım olarak iyi mücadele sergiledik. 1-0'da galip geldik. Gruptan çıktığımız için mutluyuz. Şimdi önümüzde tekrar Kayserispor ile bu kez ligde oynayacağımız maç var. Ligde de güzel bir gidişatımız var. Akhisar Belediyespor maçıyla sezonun ikinci devresine iyi bir başlangıç yaptık. Kupa maçında da Kayserispor’u yendik. İnşallah bu hafta ligde de aynı şekilde galip gelip güzel bir şekilde yolumuza devam ederiz” dedi.

Yeşil-beyazlı ekibin genç futbolcusu Volkan Fındıklı ise, “Grup birinciliği adına önemli bir maçtı. 1 puan ya da 3 puan için gelmiştik. 1 puan alsaydık da önemli bir avantaj elde edecektik. Buradan 3 puan aldık ve grup liderliğini garantiledik. Güzel mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Güzel bir galibiyet oldu bizim için. Umarım bundan sonraki eşleştiğimiz turda da rakiplerimizi eleyerek üst turlara doğru devam ederiz” şeklinde konuştu.

Torku Konyaspor'un tecrübeli file bekçisi  Kaya Tarakçı ise yaptığı açıklamada, lider olmanın keyfini yaşadıklarını belirterek, “Önemli olan buradan grup birincisi olarak çıkmaktı. 1 puanla ayrılsak da avantajlıydık. Ama çok şükür 3 puanla ayrıldık ve işimizi garantiledik, son maça bırakmadık. İnşallah bundan sonraki turda rakibimiz Antalyaspor yanılmıyorsam. Antalyaspor’u içeride yenip bir üst tura çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri