Kartal’da Kupa sevinci sürüyor

Konyasporlu Futbolcular Selim Ay, Musa Araz ve Wilfred Moke tarihi zaferin ardından duygu ve düşüncelerini aktardı

Süper Kupa Şampiyonu  Atiker Konyaspor’da sevinç devam ediyor.  Yeşil-beyazlı ekibin futbolcuları Selim Ay, Musa Araz ve Wilfred Moke kazanılan kupadan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi 

SELİM AY:  ÇOK GÜZEL BİR TARİH YAZDIK

“Maçtan önce de söyledim, bu maçı çok istiyorduk. Evet zor bir maçtı ama geçen seneyi kupayla kapattık bir tarih yazmıştık, yine tarih yazma fırsatı geldi, çok güzel bir tarih yazdık ve yine güzel atmosfer vardı. Samsun’a gelenlere, gelemeyip dua edenlere teşekkür ediyoruz ve bu kupayı bütün Konya halkına armağan ediyoruz. Normalde hocamız değişti, yeni oyuncular geldi. Bu çoğu takımda bir duraklama bocalama dönemi olabilirdi ama şu an için bu sorunu aşmış gibi görünüyoruz. Ortaya koyduğumuz mücadele ile omuzlarımızdaki yük yüzde 50 hafifledi diyebilirim. Çünkü bu değişim sürecine çok güzel bir başlangıç yaptık. Yeni oyuncular ve yeni hocalar vardı. Bunu da lehimize çevirdik. Yeni sezona tarih yazarak başladık. İnşallah daha nice tarihler yazarız, nice kupalar alırız ve büyük zaferlere imza atarız”

MUSA ARAZ:  İLK MAÇIMDA KUPA KAZANDIM

“Böylesine önemli bir rakip karşısında sahanın her yerinde basmadık yer bırakmayıp, son düdüğe kadar güçlü bir şekilde mücadele ettiğimiz ve sonucunda da kulübümüz ve camiamız için son derece önemli olan bu kupayı kazandığımız için çok mutluyuz. Burada Konyaspor formasıyla ilk resmi maçıma çıktım ve ilk maçta Süper Kupayı kazanmak çok güzeldi. Tarifsiz duygular içindeyim. Ama her şeyden önce takımımızın bugün iyi bir görüntü vermesi önemliydi. İyi oynadık ve kazandık.Bütün Konyasporlulara armağan olsun.”

WİLFRED MOKE: MÜTHİŞ BİR MÜCADELE VERDİK

“ Konyaspor ligi kupayla kapatmıştı ve karşımızda yeni sezona moralli başlamak için bir kupa daha duruyordu. Maç öncesinde herkesin beklentisi farklıydı. Ama biz saha içinde gerçekten çok emek verdik, çok çalıştık, performansımız sezon başı olmasına rağmen üst düzeydeydi. Takım arkadaşlarımızın ortaya koyduğu mücadele ve saha içi yardımlaşma müthişti. Sonucunda da çok istediğimiz Süper Kupayı kazandık. Sezon içinde çok daha iyi olacağız. Hepimiz çok mutluyuz. Konya’ya Konyasporlulara armağan olsun”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri