Kartal’da kupa mesaisi sürüyor

Torku Konyaspor’da iç sahada oynanacak İnegöl maçının hazırlıkları ara vermeden başladı. deplasmanda rakibi ile 1-1 berabere kalan kartal yarın oynanacak maçı kazanarak zirvedeki yerini korumak istiyor

Torku Konyaspor’da kupa mesaisi sürüyor. İnegöl maçı hazırlıkları ara vermeden başladı. Ligin ikinci yarısına Antalya Belek’te 5 gün sürene kampla hazırlanan ve Cumartesi günü İnegölspor ile deplasmanda Ziraat Türkiye kupasında 3. maça çıkan Torku Konyaspor’da kafile aynı gün hızlı trenle Konya’ya döndü.

Ziraat Türkiye kupasında, Salı günü İnegölspor ile 4. maça çıkacak olan Torku Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları ara vermeden başladı. Dün yenileme antrenmanı yapan ve bugün de taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirecek olan Kartallar Salı günü İnegöl’ü yenerek grubunda liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Ziraat Türkiye kupasında G grubunda yer alan ve 7 puanı bulunan yeşil-beyazlılar, kalan 3 maçında İnegölspor ve Etimesgut ile iç sahada, Kayserispor ile de deplasmanda karşılaşacak.

Torku konyaspor ile İnegölspor arasında Salı günü oynanacak kupa maçını futbolseverler 3 ile 20 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Bilet satışlarına bugün ve yarında stat gişelerinden ve ilgili noktalardan devam edilecek.

Torku Konyaspor, ligin ikinci yarı perdesini ise, 16 Ocak Cumartesi günü Manisa deplasmanında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçla açacak. Temsilcimizde eksik yok. Sakatlığı iyiye giden Meha hazır olması halinde takımdaki yerini alabilecek.

VUKOVİC KUPADA AÇILDI  

Torku Konyaspor’un başarılı defans oyuncusu Jakos Vukovic  kupada attığı gollerle dikkat çekiyor. Ligde başarılı bir performans sergileyen Sırp oyuncu Ziraat Türkiye Kupası eleme maçında Kocaeli Birlikspor’a attığı golün ardından önceki gün oynanan ve zirve için büyük önem taşıyan maçta İnegölspor’a karşı beraberlik golünü kaydetti. Vukovic Ligde ise tek golünü Kayserispor deplasmanında kaydetti. Vukovicle birlikte kupa grubunda   Rangelov, Riad Bajic Yeşil-beyazlı ekibin gollerini atan oyuncular oldu.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri