Kartal'da izin bitti

Torku Konyaspor'da Antalyaspor maçından sonra lige verilen ara nedeniyle futbolculara verilen 3 günlük izin sona erdi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz de futbolcular bugün topbaşı yapacaklar. Hasan Kabze: Çıkışımız sürecek

Torku Konyaspor'da üç günlük izin sona erdi. Beşiktaş maçı hazırlıkları bugün öğleden sonra Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde yapılacak yenileme antrenmanıyla başlayacak. Milli maçlar için lige verilen ara nedeniyle Antalyaspor maçı sonrası üç gün izin yapan Kartallar, çalışmaları üç gün boyunca tesislerde devam ettirecek. Yeşil-beyazlılar, arayı en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla 17 Kasım Pazar günü PTT 1. Lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Maç, Atatürk Stadyumunda oynanacak ve saat 14.00’de başlayacak. Ligin 12. haftasında, İstanbul deplasmanında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da sakat futbolcular Kokaloviç ve İshak’ın durumu iyi. Ali Turan bir süre daha takımdan ayrı kalacak. Antalya maçında burnu kırılan ve ameliyat olan Ömer Ali dinleniyor. Bu futbolcunun da Pazartesi gününden itibarına çalışmalara katılabileceği öğrenildi.

Öte yandan, Süper Lig'de 13 ve 14. hafta maç programları açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13.haftasında 2 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'de Ç.Rizespor A.Ş.'yi konuk ederken, 14.haftada 8 Aralık Pazar günü saat 13:30'da Akhisar Bld.Gençlik ve Spor ile deplasmanda karşılaşacak.

HASAN KABZE: ÇIKIŞ SÜRECEK

Torku Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Hasan Kabze, haftalardır devam ettirdikleri ancak Bursaspor ve Galatasaray maçlarında sonuca yansıtamadıkları iyi oyunlarının karşılığını MP Antalyaspor karşılaşmasından galibiyet ile ayrılarak aldıklarını belirtti. Antalyaspor karşısında takımın ilk golünü atan Hasan Kabze, yakalanan çıkışı kalan maçlarda da devam ettireceklerine inandıklarını söyledi. ve *Antalya karşısında sonuna kadar hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” dedi. Tecrübeli futbolcu açıklamasını şöyle sürdürdü.

'Maçın başından sonuna kadar arzulu, istekli ve kazanmayı çok isteyen bir görüntümüz vardı. Bunun da karşılığını galip gelerek aldığımıza inanıyorum. Haftalardır devam eden iyi oyunumuzu Bursaspor ve Galatasaray maçlarında sonuca yansıtamadık. MP Antalyaspor maçı bizim adımıza bir kırılma noktasıydı. İyi hazırlandık ve bunu da sahaya en iyi şekilde yansıttığımıza inanıyorum. Sonuna kadar hak edilmiş bir galibiyet aldık. Ama işimiz bitmedi. Bunu kalan maçlarda da devam ettirmek ve toplayabildiğimiz kadar fazla puan toplayarak devre arasına girmek istiyoruz. Kaliteli kadromuzla bunu başaracağımıza inanıyoruz. Galibiyette emeği geçen herkesi kutluyor ve bizleri son düdüğe kadar destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri