Kartal’da izin bitti

Torku Konyaspor’da Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında futbolculara verilen 3 günlük izin sona erdi.

Torku Konyaspor’da Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında futbolculara verilen 3 günlük izin sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip lige verilen arada İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile İstanbul’da hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Konyaspor kupada ise Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Hacettepe ile eşleşti

Torku Konyaspor’da izin bitti. Ligin 8. haftasında deplasmanda Gaziantepspor hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla başlayacak. Cumartesi akşamı Kayseri Erciyesspor’u yenerek ligde 3 galibiyetini alan ve ligde 9 puanını alan Torku Konyaspor 3 günlük izinin ardından bugün yeniden topbaşı yapacak. 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Gaziantepspor’la karşılaşacak olan yeşil beyazlılar milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirecek. Hafta sonuna kadar günde çift antrenman yapacak olan kartallar cumartesi veya Pazar günü muhtemelen İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile İstanbul’da hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Torku Konyaspor’da bu maçın ardından 1 gün izin verilecek ve Gaziantepspor maçı hazırlıkları bayram süresince aralıksız devam edecek. Spor Toto Süper Ligde ilk 7 haftasında 3 galibiyet 4 yenilgi alan Torku Konyaspor 8 haftada Gaziantepspor’la oynayacağı maçı kazanarak ilk deplasman galibiyeti almayı hedefliyor. Temsilcimiz de bu maç öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

KUPADA RAKİP HACETTEPE

"Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Müsabakaları kurası, Ataköy Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde çekildi. Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Hacettepe ile eşleşti. Spor Toto 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz Anadolu Selçukluspor ise PTT 1. Ligin formda ekibi Balıkesirspor ile karşılaşırken, Torku Konyaspor rakibiyle deplasmanda karşı karşıya gelecek. 3 Tur Müsabakaları, 29-30-31 Ekim tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri