Kartal'da iş zamanı

Torku Konyaspor’da izin bitti ve 25 Kasım Pazartesi günü Beşiktaş ile oynanacak maçın hazırlıkları dün başladı

Antalyaspor karşılaşmasının ardından 3 gün izin yapan Kartallar, dün yeniden topbaşı yaptı.. Ömer Ali ve Ali Turan dışında diğer futbolcularına katıldığı antrenmanda  yenileme çalışması yapan Kartallar, bugün muhtemelen çift çalışma gerçekleştirecekler.  Milli takımın oynayacağı özel maçlar nedeniyle lige verilen  ara sonucu Pazar günü Konya’da 1. lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor ile özel maç yapacak olan yeşil-beyazlılar, Pazartesi günü muhtemelen dinlenecekler ve Beşiktaş maçı hazırlıklarına Salı günü tekrar başlayacaklar. Torku Konyaspor’da, hedef, ligin ilk yarısında kalan 6 maçı en az puan kaybıyla kapatarak 20 puana barajını aşmak. 6 maçta en az 10 puan almayı amaçlayan Konyaspor’da Beşiktaş maçı öncesi tek eksik, kasığında yırtık tespit edilen ve tedavisi süren Ali Turan. Ömer Ali ise, önemli bir aksilik olmaması halinde muhtemelen Beşiktaş maçı kadrosuna alınacak.

Torku Koanyaspor, Futbol Federasyonunca açıklanan 13 ve 14. hafta programına göre, Çaykur Rizespor ile 2 Aralık Pazartesi günü iç sahada, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile de 8 Aralık Pazar günü Manisa’da karşı karşıya gelecek.  13. haftanın derbi maçı ise, 30 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak.


BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında oynayacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman dayanıklılık, kuvvet ve kondisyon çalışmaları ile başladı. Koşu, pas ve dar alanda kontrol pas çalışması yapılan idman, yarım sahada yapılan taktik maçla sona erdi. Bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci, Serdar Kurtuluş, Mustafa Pektemek ile milli takımlara giden Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Tolga Zengin, Gökhan Töre, Hugo Almeida, Tomas Sivok, Ersan Gülüm ve Veli Kavlak idmana katılmadı. Siyah-beyazlı ekip, yarın saat 19.30’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Shakhtar Donetsk ile hazırlık maçı oynayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri