Kartal'da ibre Fuchs'a döndü

Tavşanlı Linyitlispor'un ümit milli oyuncusu Sakıp Aytaç'ı beklemeye alan Torku Konyaspor yönetimi, ibreyi Manisaspor'da da oynayan Benjamin Fuchs'a çevirdi. Türk statüsünde oynayacak olan bu oyucu ile temasa geçildi

Torku Konyaspor’da, Gaziantepspor kalecisi Karcemarskas’ın transferi olmazken, gözler diğer adaylara çevrildi. Forvet transferi konusunda da temaslar sürüyor. Gaziantepspor yönetiminin, Karcemarskas’ın parasını Pazartesi günü akşam saatlerinde yatırarak serbest kalmasını önlemesi sonucu bu oyuncunun transferi olumsuz sonuçlandı. Böylece, Konyaspor transfer komitesi listede yer alan diğer adaylara yöneldi.

Kaleci ile birlikte forvet oyuncusunda nokta transfer yapmayı amaçlayan Torku Konyaspor yönetim kurulu, bu konuda çalışmalarını yoğunlaştırdı. Her iki transferde de aceleci olunmayacağı, transferin önümüzdeki hafta içerisinde bitirilmeye çalışılacağı öğrenildi. Transfer listesinde yer alan kaleci adayları arasında ki bazı isimlerin Dünya kupası maçlarında oynadıkları da kaydedildi.

 Forvet ve kaleci transferinde seçici olacaklarını, hata yapmak istemediklerini belirten Torku Konyaspor futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, sağ ve sol kanat için görüşdükleri bazı oyuncular üzerinde durduklarını ve hafta içerisinde iki oyuncuya imza attırabileceklerini yineledi.

Torku Konyaspor’da, bek olarak Manisaspor’un eski futbolcusu Benjamin Fuchs üzerinde durulduğu belirtildi. Avusturya’da Dünya’ya gelen ve annesi Türk olan Benjamin’in çift pasaportlu olduğu ve Türk vatandaşı olarak oynayabileceği ileri sürüldü. Her iki bekte de oynayabilen bu futbolcunun transferinin hafta içerisinde bitebileceği açıklandı.

SAKIP AYTAÇ BEKLEMEDE

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor'da yerli oyuncu arayışları sürerken, Tavşanlı Linyitspor'un solbeki ve  Ümit Milli oyuncusu Sakıp Aytaç'la masaya oturan Konyaspor yönetimi, bu oyuncuyu beklemeye aldı.  Daha önce Denizlispor'da da forma giyen  1991 doğumlu ve gelecek vadeden genç futbolcu önceki gün geldiği  Konya'da yöneticilerle masaya oturdu. Birçok kulübün de peşinde olduğu genç futbolcunun Konyaspor'un teklifine olumlu yanıt verdiği öğrenilirken, yeşxil-beyazlı yönetim bu oyuncu konusunda aceleci davranmıyor. Konyaspor Başkan Yardımcısı öve Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, Sakıp Aytaç'la bir araya geldiklerini doğrulurken, genç oyuncu hakkında biraz daha bilgi sahibi olmak için bu transferi askıya aldıklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri