Kartal'da herşey iyi

Lig ve kupada oynadığı son 4 maçta yenilmeyen Torku Konyaspor’da Cumartesi günü Kayserispor ile oynanacak maçın hazırlıkları bugün başlayacak. Yeşil-beyazlı ekipte moraller süper

GÖZLER LİGE ÇEVRİLDİ

Torku Konyaspor’a ligden sonra kupa morali. Kayserispor’u deplasmanda tek golle yenerek grup birincisi olmayı garantileyen Kartallar yeniden lige döndü. Ziraat Türkiye kupası G grubunda, Salı günü Kayserispor ile deplasmanda 5. maçına çıkan Torku Konyaspor, rakibini yedek ağırlıklı kadrosuyla Ali Çamdalı’nın attığı golle yenerek güven ve moral tazeledi. Yeşil-beyazlılar, bu galibiyetle puanlarını 13’e çıkartarak grubu birinci bitirmeyi garantiledi. Temsilcimiz, gruptaki sona maçını iç sahada Etimesgut Belediyespor ile oynayacak. Torku Konyaspor'da, Kayserispor ile oynanan kupa maçının ardından futbolculara bir gün izin verildi. Dün dinlenen Kartallar, Cumartesi günü içi sahada Kayserispor ile oynayacakları lig maçının hazırlıklarına bugün başlayacaklar. Torku Konyaspor'da bu maç öncesi tek eksik, Kayseri maçında sakatlanan H. İbrahim. Bu futbolcunun durumu dün çekilen MR’ın sonucuna göre belli olacaktı. 

Lig ve kupada oynadığı son 4 maçta yenilmeyen Torku Konyaspor’un Cumartesi günü Kayserispor ile oynayacağı lig maçının biletleri de satışa çıkartıldı. Futbolseverler, biletleri stat gişelerinden ve ilgili satış noktalarından temin edebilecekler. 

KOCAMAN: MUTLUYUZ

Kayserispor ile deplasmanda oynanan ve Kartal'ın ve 1-0 kazandığı Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 5.hafta maçının ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Aykut Kocaman,gruplar belirlendiğinde kendilerine hedef olarak koydukları gruptan çıkma ve grup liderliğini ulaştıklarını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Karşılaşmanın ardından konuşan Aykut Kocaman, "Öncelikle grubu ilk sırada bitirdiğimiz için mutluyuz. Alınan galibiyetten dolayı takımımı kutluyorum. En büyük hedefimiz grubu lider tamamlamaktı. Dolayısıyla maça çıkarken önce pozisyonumuzu koruyup, eğer mümkünse kazanmayı başararak, son haftaya liderliği garantileyerek girmek istiyorduk. Maç genelde iki takımın birbirine yakın oyunu olarak geçti. Maçın başlarında birkaç pozisyon yakaladık ama değerlendiremedik. İkinci yarıda gelen gol son maç öncesinde liderliğimizi garantilememizi sağladı bundan dolayı son derece mutluyuz" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri