Kartal'da hedef 3 puanlı başlangıç

Anadolu Selçukspor bugün evinde Pendikspor'u ağırlayacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadele Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Yavru Kartal rakibini yenerek lige galibiyetle başlamak istiyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un 1.haftasında Anadolu Selçukspor, Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda Pendikspor'u ağırlayacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Yasin Kol yönetecek. Yasin Kol'un yardımcılıklarını; Mehmet Şengül ve Cemil Tunç yapacak. Karşılaşmanın 4.hakemi ise Metehan Alpat. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Pendikspor'u yenerek lige 3 puanla başlamak istiyor.

AVCI'NIN KOZU SEDDAR

Dün Karatay Belediyesi Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde son antrenmanını gerçekleştiren Anadolu Selçukspor karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Alper Avcı ve yardımcı antrenörler nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular daha sonra saha içine kurulan parkurda dayanıklılık ve kuvvet çalışması yaptı.Antrenmanın son bölümünde ise teknik-taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirildi.Yeşil-beyazlılarda eksik bulunmuyor. Anadolu Selçukspor teknik direktörü Mehmet Alper Avcı'nın sahaya nasıl bir kadro süreceği bilinmezken en önemli kozunun Seddar Karaman olması bekleniyor.

14.RANDEVU

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un 1.haftasında evinde Pendikspor'u ağırlayacak Anadolu Selçukspor rakibi ile 14.kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 13 kez karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde Pendikspor'un üstünlüğü göze çarpıyor. Daha önce oynanan 13 karşılaşmanın 7'sini Pendikspor kazanırken 5'ini ise Anadolu Selçukspor kazandı. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.Yavru Kartal, bugün evinde 8.kez rakibini ağırlayacak. Daha önce oynanan 7 maçın 4'ünü temsilcimiz kazanırken 3 maçı ise konuk takım Pendikspor kazandı.Bugün Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda Pendikspor'u ağırlayacak Anadolu Selçukspor, kırmızı-beyazlılara karşı çıktığı son 5 lig maçında sadece 1 galibiyet elde etti. Rakibine karşı oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alan Anadolu Selçukspor sahadan ise 4 kez mağlubiyetle ayrıldı. Anadolu Selçukspor bugün rakibini yenerek lige galibiyetle başlamak istiyor.

BURAK TAŞPINAR merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri