Kartal'da hazırlık serisi

Torku Konyaspor, Slevonya'daki ilk hazırlık maçında Sencur takımını 3-0 mağlup etti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, gurbetteki ikinci hazırlık maçını bugün saat 18.00'de Hırvatistan Hrvatski ile oynayacak

Torku Konyaspor’da Slovenya kampı uyum ve neşe içerisinde devam ediyor. Kartallar, bugün kampta ikinci hazırlık maçına çıkacak. Slovenya'nın Bled şehrinde devam eden üçüncü etap hazırlık kampında önceki akşam Slovenya 2.lig ekiplerinden Sencur ile özel maçta karşılaşan ve rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 yenen Torku Konyaspor, bu maçta iyi bir görüntü verdi. Slovenya'nın Bled şehrinde sürdürdüğü üçüncü etap kamp çalışmaları sırasındaki ilk hazırlık maçını Slovenya 2.lig takımlarından Sencur ile oynayan Torku Konyaspor rakibini ilk yarısı golsüz sona eren mücadelede 3-0 mağlup etti. Temsilcimizin gollerini Mehmet Uslu, Ömer Ali Şahiner ve Selim Ay kaydetti. Yerel saatle 18:00'de başlayan mücadelede yeşil-beyazlılar, ilk devrede İtandje, Tolga, Ali Turan, Elvis Kokalovic, Abdülkerim Bardakçı, Kibong Mbamba, Ali Çamdalı, Şenol, Ali Dere, Ömer Ali Şahiner, Atilla Yıldırım, ikinci devrede ise Ahmet Sabri Fener, Ali Turan, Elvis Kokalovic, Selim Ay, Mehmet Uslu, İshak Çakmak, Recep Aydın, Tomas Borek, Ömer Ali Şahiner, Erdal Kılıçaslan, Atilla Yıldırım (Öztürk) kadrosuyla mücadele verdi. Yeni sezonun üçüncü etap hazırlıklarını Slevonya'da sürdüren yeşil-beyazlılar, dünü çift antrenmanla geçirdi.. Kondisyon ve teknik-taktik ağırlıklı antrenmanlarda futbolcuların neşeli olmaları dikkat çekti. Çalışmaya tedavisi süren İbrahim Alan katılmadı. Slovenya Bled kampının ilk gününden itibaren rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören yeni transferlerden Ezechiel N'Douassel çalışmalara başladı. Siyahi oyuncu Sportni Park Bled'de sabah yapılan antrenmanda takımdan ayrı olarak fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde özel olarak çalıştı. Ezechiel N'Douassel çekilecek MR sonrasında belirlenecek program dahilinde hazırlıklarına devam edecek.

İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI BUGÜN

Torku Konyaspor, bugün ise, Slovenya’nın Celje kentinde, yerel  saatle 18:00'de Hırvatistan Süper Lig takımlarından Hrvatski Dragovoljak ile ikinci maçına çıkacak. Yeşil-beyazlılar, Salı günü aynı saatte ve yerde Spor Toto Süper Lig'den MP Antalyaspor ve 2 Ağustos'ta Cuma günü Celje'de saat 18:00'de bir başka Spor Toto Süper Lig takımı Kardemir D.Ç.Karabükspor ile karşı karşıya gelecek. Torku Konyaspor, Slovenya kampının son hazırlık maçını 4 Ağustos Pazar günü saat 18:00'de Villah şehrinde İtalya Serie B takımlarından Hellas Verona FC ile oynayacak. 6 Ağustos’da Türkiye’ye dönecek olan Kartallar, 9-10 Ağustos’ta da Ankara’da TSYD kupasında mücadele edecek. Bu turnuvanın kurası 31 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00'de Ankara'da çekilecek.


HAZIRLIK MAÇLARI

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, temsilcimizin Slovenya kampında oynayacağı hazırlık maçları ile ilgili de bilgi vererek, "28 Temmuz Pazar günü saat 18:00'de Hırvatistan 1.Lig takımlarından Hrvatski Dragovoljak, 30 Temmuz Salı günü saat 18:00'de Süper Lig'den MP Antalyaspor, 2 Ağustos Cuma günü yine aynı saatte bir başka Süper Lig takımı Kardemir D.Ç.Karabükspor ile oynadıktan sonra Slovenya kampındaki son maçımızda 4 Ağustos Pazar günü saat 18:00'de İtalya Serie B Ligi takımlarından Hellas Verona FC ile karşılaşacağız. Bu maçlar takımımızın son durumunu görmesi açısından önemli birer fırsat niteliğini taşıyor. Biz teknik heyet ve oyuncularımıza olan güvenimizi bir kez daha yineliyoruz. Futbol sahada oynanan ve daha çok isteyenin, mücadele edenin kazandığı bir oyun. Kağıt üzerinde yapılan hesaplamaların ve değerlendirmelerin hiç bir anlamı yok. Bunu Torku Konyaspor olarak bir kez daha göstereceğimize ve başarılı bir sezon yaşayacağımıza inanıyorum" şeklinde görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri