Kartalda Hakan yok

Giresunspor karşısında hem galibiyetten olan hem de Hakan Aslantaşı kaybeden Konyasporda buruk sevinç. 0-0 beraberlikle 1 puana razı olan Konyasporda Boluspor hazırlıklarına Tatlıcakda başladı
Konyaspor’daburuk sevinç. Cumartesi günü Giresunspor’la deplasmanda 0-0 berabere kalarak puanını 18’e çıkaran Konyaspor 3 puanı kaçırdığı için üzülürken, kazandığı 1 puana da seviniyor. Ancak, Boluspor maçı öncesinde de Hakan Aslantaş’ın cezalı duruma düşmesi ile de üzüntüsü ikiye katlanıyor. Ligin başından buyana 11 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgi alan Kartallar,  Giresunspor karşısında çok pozisyon bulmalarına rağmen, gol atamayınca Konya’ya 1 puanla dönmek zorunda kaldılar. Konyaspor, Giresunspor maçıyla birlikte geride kalan 11 hafta da 9 gol attı ve kalesinde ise 5 gol gördü.
Konyaspor’da, Giresunspor maçının ardından futbolculara izin verilmedi ve yeşil-beyazlılar, dün öğle saatlerinde yenileme antrenmanıyla Çarşamba günü oynanacak olan Boluspor maçının hazırlıklarına da başladılar. Boluspor maçının hazırlıklarını bugün de sürdürecek olan temsilcimizde dün yapılan antrenmana A2 kadrosunda bulunan futbolcuların dışında bütün futbolcular katıldı. Konyaspor’da hedef,  Boluspor’u da yenerek zirve yürüyüşünü sürdürmek. Temsilcimizde, sakatlığı nedeniyle çalışmalara katılamayan Ertuğrul dışında eksik yok. Hakan Aslantaş, Giresunspor maçında sarı kart görerek kart sayısını 4’e çıkarttı ve cezalı duruma düştü. Tecrübeli futbolcu, Çarşamba günü oynanacak Boluspor maçında forma giyemeyecek.
FEYYAZ:İYİ MÜCADELE ETTİK 
Ağır saha zeminine rağmen iyi mücadele ettiklerini ve kazanabilecekleri pozisyonları bulmalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini söyleyen genç futbolcu Feyyaz Belen, kaybetmemeyi öğrenen Konyaspor'umuz için Giresunspor deplasmanından alınan 1 puanın öneminin ilerleyen haftalarda anlaşılacağını belirtti.
Kazanmak için çıktıkları Giresunspor maçında rakibin yanısıra futbol oynamaya izin vermeyen saha zemini ile de mücadele etmek zorunda kaldıklarını ifade eden  Feyyaz, "Her şeye rağmen iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Yakaladığımız fırsatlar ve direkten dönen topumuz var. Bu zemine bakıldığında alınan 1 puanın kesinlikle küçümsenmemesi gerektiğine inanıyorum. Rakibimizde bizimle oynadığı maça çıkış gözüyle bakıyordu. İyi bir maç oldu. Takım olarak kaybetmemeyi öğrendik ve 8 haftadır da yenilmiyoruz. 18 puanımız oldu. Amacımız kalan haftalarda en az puan kaybı yaşayarak sezonun ilk yarısını bitirebildiğimiz kadar üst sıralarda bitirmek. Kaliteli kadromuz ile bunu başaracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
SELİM:1 PUAN KÖTÜ DEĞİL
Giresunspor maçının zor geçeceğini bildiklerini ancak kendilerinin rakipten çok ağır saha şartlarıyla mücadele etmek zorunda kaldıklarını söyleyen genç oyuncu Selim Ay, her şeye rağmen alınan 1 puana sevindiklerini tek düşüncelerinin bu maçta yaşanan puan kayıplarını Boluspor maçında telafi etmek olduğunu ifade etti. Yakaladıkları çıkış ve alınan başarılı sonuçların ardından rakiplerin takımımıza karşı daha tedbirli oynadığını belirten Selim Ay, "Giresunspor kötü gidişine dur demek adına bizim maçımıza çıkış gözüyle bakıyorlardı. Oyuna iyi başladık. İlk 30 dakika istediklerimizi yaptık, pozisyonlar bulduk ama golü bulamadık. Daha sonra zaten ağır olan saha şartlarının daha da ağırlaşmasıyla top kontrolünde, paslarda zorlandık. İkinci yarıda her iki takımında karşılıklı atakları vardı. Hem rakiple hem de saha şartlarıyla mücadele ettiğimiz için alınan 1 puanın önemli olduğunu belirtmeliyiz. Bu maç bizim için geride kaldı. Önümüzdeki Boluspor maçını kazanarak yaşadığımız puan kayıplarını telafi etmek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri