Kartal'da gözler kupaya çevrildi

Torku Konyaspor’da gözler kupaya çevrildi. Ligde, Akhisar beraberliğiyle 13 puana ulaşarak maç fazlasıyla 12. sırada yer alan yeşil-beyazlı’larda moral süper.

Torku Konyaspor’da gözler kupaya çevrildi. Ligde, Akhisar beraberliğiyle 13 puana ulaşarak maç fazlasıyla 12. sırada yer alan yeşil-beyazlı’larda moral süper. Haftanın açılış maçında, Cuma akşamı Akhisar ile yenişemeyerek 4. beraberliğini alan Torku Konyaspor'da gözler, Türkiye kupasında Giresunspor ile oynanacak maça çevrildi. Ziraat Türkiye kupasında H grubunda yer alan ve Giresunspor ile birlikte Gençlerbirliği, Cizrespor ile eşleşen Kartallar, gruptaki ilk maçını yarın, iç sahada Giresunspor ile oynayacak. Torku Konyaspor, Giresunspor’u yenerek gruplara iyi başlamayı amaçlıyor. Yeşil-beyazlılar, kupada 2. maçlarını deplasmanda Gençlerbirliği, üçüncü maçlarını da içeride Cizrespor ile oynayacak. Torku Konyaspor, Süper ligde 12. hafta da ise, Cumartesi günü Mersin İdmanyurdu’nu konuk edecek. Bu maçın hazırlıkları da Çarşamba gününden itibaren sürdürülecek. Yeşil-beyazlı temsilcimizde sakat olan Mehmet Güven’in tedavisi devam ediyor. Sarı kart cezalısı Tolga, Mersini maçında forma giyemeyecek.

TARAFTARLAR MEMNUN

Aykut Kocaman'ın göreve başlaması ile birlikte, yeşil-beyazlı ekipte iyi oyun noktasında çıtanın yükseldiğini, iyi oyunun skora da yansıdığını bildiren taraftarlar, takımın gidişatından memnun olduklarını açıkladılar. Hem sosyal medyadan, hem de gazetemizi arayarak, Torku Konyaspor'un daha iyi yerlere geleceğini, özellikle Aykut Kocaman göreve başladıktan sonra takıma bir sinerjinin geldiğini de bildiren taraftarlar, “Aykut Kocaman göreve geldikten sonra takımda iyi işler oluyor. Takım hem iyi oynuyor, iyi oynamakla yetinmiyor, sonuca da olumlu yansıtıyor iyi futbolunu. Biz takımdan ve hocamızdan gayet memnunuz. İnşallah ilerleyen haftalarda daha çok seyir zevki veren bir takım izleriz” şeklinde görüş belirtiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri