Kartal'da gözler kupaya çevrildi!

Dün İstanbul Başakşehir ile karşı karşıya gelen Torku Konyaspor'da hazırlık maçları seriye bağlandı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 22-23 Ağustos tarihlerinde TSYD Ankara turnuvasına katılacaklar

Torku Konyaspor’da gözler, Ankara’da yapılacak TSYD kupası turnuvasına çevrildi. Hedef, kupayı kazanarak lig öncesi güven tazelemek ve moral kazanmak. Cumartesi günü yaptığı antrenmandan sonra İstanbul’a giden Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'den İstanbul Başakşehirspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 18.dakikada Djalma Campos ve 90+2.dakikada Recep Aydın'ın attığı gollerle 2-0 kazandı.

Dün akşam Başakşehir maçından sonra uçakla Konya’ya dönen Kartallar, hazırlıkları bugünden itibaren yapacakları antrenmanlarla sürdürecekler.

Torku Konyaspor, lig öncesi son ciddi provayı, 22-23 Ağustos tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek TSYD kupası turnuvasında yapacak. Başkent’e Perşembe günü gidecek olan yeşil-beyazlılar, Cuma günü, turnuvanın ilk maçında saat 18.30’da Erciyesspor ile karşı karşıya gelecekler. Aynı gün saat 21.00’de ise Gençlerbirliği ile Gaziantepspor oynayacak. Cumartesi günü ise, ilik günün mağlupları üçüncülük, galipleri de finalde kupayı almak için mücadele edecek. Torku Konyaspor’da tek hedef, TSYD kupasını kazanarak lig öncesi güven tazelemek ve moral kazanmak.

Torku Konyaspor’da, kaleci transferinin hafta içerisinde çözülmesi bekleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, Fenerbahçe’den Ertuğrul ve Galatasaray’dan Aykut üzerinde durduklarını ve transferi hafta içerisinde bitirmek istediklerini sözlerine ekledi.


















































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri