Kartal'da gözler Ganalı kalecide

Torku Konyaspor’da kaleci arayışı sürüyor. Yerli oyuncularla görüşmesinden sonuç alamayan yeşil beyazlılarda rota Gana.. Torku Konyaspor’da, forvet ve kaleci transferi hafta içerisinde bitirilecek

KARTAL DAUDA’NIN PEŞİNDE

Yeşil beyazlılar yerli kalecilerle yaptığı görüşmelerde istenilen sonucu alamayınca, başta yabancı kaleci taraftarı olmasalar da rotayı yabancı kalecilere çevirdi. Alınana bilgilere göre Gana Milli Takımı kalecisi Dauda’nın menajerleri ile bir ön görüşme gerçekleştiren yeşil beyazlıların olumlu sonuç aldığı gelen bilgiler arasında. Dauda’nın geçer not alması durumunda anlaşmanın sıkıntı olmayaağı ifade edildi.

DAUDA KİMDİR

30 yaşındaki oyuncu Gana Torwart doğumlu. Futbola Gana da başlayan tecrübeli kaleci geçtiğimiz yıl ise Güney Afrika’da forma giydi. ABSA Premiership’te Oynadığı 202 dakikada kalesinde 2 gol gördü. Dauda toplamda 3 maçta forma giymişti.

GOLCÜ BU HAFTA BİTECEK

Gabriel Andrea Torje’den sonra Bulgar oyuncu Dimitar Rangelyov’a imza attıran yeşil-beyazlı yöneticiler, ikinci forvet transferinde de tercihi yabancı oyuncudan yana kullanma kararı aldı.  Buna göre, forvet transferinde gözler, Obafemi Martins veya Kalu Uche’ye çevrildi. Görüşmeler devam eden futbolculardan biriyle önümüzdeki hafta içerisinde sözleşme imzalanacak. Böylece, Torku Konyaspor’da forvet oyuncusu transferi tamamlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri