Kartal'da geri sayım başladı

Başakşehir maçında Djalma ile birlikte büyük bir olasılıkla Ömer Ali ve Marica oynayamayacak. Hleb’in durumu ise yarın belli olacak. Hasan Kabze ise üç maç sonra takımdaki yerini alacak.

Torku Konyaspor’da, Başakşyehiri maçı hazırlıkları devam ediyor. Teke hedef: 3 puan. Kartal’ın genç oyuncuları, Torje dışında Milli takımlarda vasat bir görüntü verdi. Torku Konyaspor'un, önceki akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanına milli takımlarda bulunan oyuncular katılmazken, Djalma Campos, Hleb, Ömer Ali ve Ataberk takımdan ayrı olarak Performans Antrenörü Werner Schoupa gözetiminde, milli takımdan dönen Vid Belec ile Ali Turan ise takımla beraber çalıştı.

Dün de kondisyon ve ardından pas çalışması yapan Torku Konyaspor’un, bugün ve yarın yapacağı antrenmanları basın ve taraftarlara kapatılacak.b taktik ağırlıklı antrenmanlarda Milli takımlardan dönecek oyuncularda yer alacak. Kartal’ın, bu hafta Başakşehir ile oynayacağı maçta Djalma ile birlikte büyük bir olasılıkla Ömer Ali ve Marica oynayamayacak. Hleb’in durumu ise yarın belli olacak. Hasan Kabze ise üç maç sonra takımdaki yerini alacak.

MİLLİLERDEN VASAT GÖRÜNTÜ

Torku Konyaspor’un Milli oyuncuları Torje dışında, hafta sonunda yapılan maçlarda vasat bir görüntü verdi. Romanya Milli takımına davet edilen Ciprian Marica, sakatlığı nedeniyle Romanya'nın Macaristan ve Finlandiya karşılaşmalarında görev almazken, tedavisine milli taktımda devam edildi. Gabriel Torje ise 1-1 sona eren Macaristan mücadelesinde forma giymezken, 2-0 Romanya'nın galibiyetiyle sona eren Finlandiya mücadelesinde 90 dakika sahada kaldı ve bir asist yaparak ortaya koyduğu performansıyla göz doldurdu. Kaleci Vid Belec, Slovenya'nın 1-0 kazandığı İsviçre ve 2-0 yendiği Litvanya 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçlarında kadroda yer alabildi. Belec ilk 11 ile birlikte sonradanda oynama şansı bulamadı. Barış Örücü ise A2 Milli Takımın İnternational Challenge Trophy A Grubu'nda 2-0 kazandığı İngiltere maçında 81. dakikada oyuna girdi. Genç oyuncu Vedat Bora, U20 Milli Takımın Hollanda'da düzenlenen U20 Uluslararası Dörtlü Turnuva'da kadroda yer aldı. Vedat, 1-0 kaybedilen Almanya maçının 20. dakikasında burnu kırılınca oyundan alındı. Bunun sonucu da  İngiltere ile 1-1 berabere kalınan maçta oynayamadı. Bu futbolcunun tedavisi de sürdürülmekte.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri