Kartal’da geri sayım

Konyasporda, Pazar günü Galatasaray ile oynanacak maçın planları 3 puan üzerine yapıldı.
Ligde, geçtiğimiz hafta Sivas deplasmanında alınan tek gollü yenilgiyle tehlike hattına giren yeşil-beyazlı takımda, Galatasaray maçının hazırlıkları dün de taktik ağırlıklı antrenmanla devam etti. Takımda, sakatlığı devam eden ve takımdan ayrı çalışan Murat ile Çarşamba günü antrenman ve daha sonra yemek sırasında Bassem Abbas ile tartışan ve Pazartesi gününe kadar izinli olan İbrahim Ege dışında eksik yok.
Konyaspor’da dün yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli ve istekli olmaları dikkat çekti. Teknik direktör Ziya Doğan, antrenmanı sık sık keserek futbolcuları uyardı.. Galatasaray maçını kazanarak devreyi 17 puanla bitirmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı takımda futbolculara Galatasaray maçının ardından 27 Aralık’a kadar izin verilecek. Kartal’da, hazırlıklar bugün ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular maç saatini beklemeye çekilecekler.
Galatasaray maçının biletlerinin satışına bugün de biletx gişelerinden devam edilecek.. Sporseverler maçı 10 ile 100 lira arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler.. Maça en az 3 bin Galatasaray taraftarının gelmesi beklenmekte. Ligde bu sezon umduğunu bulamayan ve orta sıralarda yer alan Galatasaray ile Konyaspor arasında Pazar günü yapılacak maç saat 16.00’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri