Kartal'da Elazığ için son rötuşlar

Torku Konyaspor’da, 15 Eylül Pazar günü deplasmanda, lig'in 4.hafta maçında Elazığspor ile oynanacak maçın hazırlıkları puan umuduyla devam ediyor.

Önceki akşam saatlerinde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana Kamerun Milli takımından dönen ve omuzundaki sakatlığı nedeniyle tedavisine başlanan kaleci Charles Hubert İtandje ile milli takımlarda bulunan Ömer Ali Şahiner ve Gunnar Heidar Thorvaldsson katılmadığı. Antrenmanda pas ve taktik çalışma gerçekleştirildi. Kartallar, dün de akşam saatlerinde ilk 15 dakikası basına ve taraftarlara açık olmak üzere taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Bugünde basına kapanacak olan yeşil-beyazlılar, hazırlıkların Konya bölümünü yarın  tamamlayacaklar ve Elazığ’a Cumartesi günü, Ankara üzerinden uçakla gidecekler.

Öte yandan, Ümit milli takımda yer alan Ömer Ali Şahiner gün geldi ve takımla birlikte çalışmalara başladı.   Ömer Ali Şahiner, Cuma günü oynanana maçtan sonra önceki akşamda İsveç ile yapılan ikinci maçta da 90 dakika forma giydiği. Ümit Milli Takım, 2015 U21 Avrupa Şampiyonası eleme turu 7. gruptaki üçüncü maçında İsveç ile 2-2 berabere kaldı. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan stadında oynanan karşılaşmada Milli takımın gollerini 44.dakikada Musa Çağıran ve 87.dakikada Kerim Koyunlu attı. Torku Konyaspor’a bu sezon transfer olan ve İzlanda Milli takımında yer alan Gunnar Heidar Thorvaldsson ise, bugün gelecek ve takıma katılacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri