Kartalda eksik yok

Pazar günü deplasmanda Boluspora konuk olacak Konyasporda hedef zor haftayı 3 puanla kapatmak

Konyaspor’da, Boluspor maçı öncesi moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık verilecek.. Pazar günü oynanacak maçına hazırlıklarına iki günlük izinin ardından başlayan yeşil-beyazlı’lar dünü çift antrenmanla geçirdi. Salı günü Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen haftanın ilk antrenmanına izinli olan kaleci Mariusz Pawelek dışında tüm oyuncular katıldı. Kartallar, teknik adamların programına göre dün sabah iki grup halinde salonda çalıştılar.. Öğleden sonra ise Tatlıcak tesislerinde teknik-taktik çalışması yapıldı. Bugün taktik çalışacak olan Konyaspor’da, Bolu maçı öncesi eksik yok. 

Konyaspor'un Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde Salı günü gerçekleştirdiği Boluspor maçının ilk çalışmasını yöneticilerde izleyerek takıma moral verdiler.. Yeşil-beyazlı yöneticilerin motivasyonu sağlama adına hafta boyunca takımı yalnız bırakmayacakları ve gerekirse futbolcularla bir toplantı yapılacağı öğrenildi. Bu arada, teknik adamlarında teknik-taktik çalışmalar dışında moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık verecekleri bildirildi. 

Konyaspor’da, Boluspor maçının hazırlıkları Cumartesi sabah yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak ve takım aynı gün öğleden sonra Bolu’ya gidecek. Yöneticiler, Bolu maçında da takımı yalnız bırakmayarak moral verecekler. Bolu’ya galibiyet umuduyla gidecek olan yeşil-beyazlı takımı, bu önemli maçta 500’e yakın taraftarında yalnız bırakmayarak destekleyecekleri bildirildi.. Bu konuda çeşitli organizasyonlar yapıldığı ileri sürüldü.

 BOLUSPOR CEPHESİ

TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, ''Konyaspor maçı, bizim sezon başında koyduğumuz hedefin oluşup oluşmayacağını gösterecek bir maç'' dedi. Bahri Kaya yönetiminde çalışan oyuncular, ısınma ve kondisyon çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Kaya, takımda bazı şeylerin düzelmeye başladığını belirterek, ''İnşallah en kısa zamanda her şey istediğimiz gibi olur. Bu skorların daim olmasını temenni ediyorum. İlerleyen haftalarda da herkesin beklediği, umduğu bir Boluspor ortaya çıkacak'' diye konuştu.

Kaya, Konyaspor maçının hazırlık çalışmalarına başladıklarını anımsatarak, ''Konyaspor maçı bizim sezon başında koyduğumuz hedefin oluşup oluşmayacağını gösterecek bir maç. Konyaspor maçını kazanabilirsek play-off'a kalma şansımız olacak. Eğer kazanamazsak, play-off'a kalabilme şansımız beş hafta daha devam edecek. Rakip de ilk ikide olabilmesi için önemli bir maç olarak görüyor. Geçen hafta da sahasında kaybetti. Onu da telafi edeceğini düşünerek, oynayacak ve hazırlanacak'' ifadesini kullandı. Kaya, sakat oyuncularının olduğunu ifade ederek, ''Sercan, hafta sonuna kadar antrenmanlara katılamayacak. Ciddi bir sakatlığı var. Eser, sakatlığından dolayı bir ay antrenmanlara çıkamayacak. Emre Toraman, Gencer ve Orhan, bu hafta antrenmanlara katılacak. Cemil cezalı, Omar'ın eski sakatlığı nüksettiği için özel doktoruna görünmek için Fransa'ya gidecek'' dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri