Kartal'da durmak yok

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Konyasporda teknik direktör Hüsnü Özkara, çalışmalardan memnun

Torku Konyaspor’da lig hazırlıklarının 4. ve son bölümü Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmanla başladı. Bolu kampının ardından verilen 3 günlük izin tamamlanan yeşil-beyazlı takımda futbolcular öğle saatlerinden itibaren tesislerinde toplandılar. Akşam saatlerinde teknik direktör Hüsnü Özkara tarafından gerçekleştirilen kısa konuşmanın ardından Kartallar 4. dönem için topbaşı yaptılar. Torku Konyaspor’da hazırlıklar lige kadar tesislerde sürdürülecek. Ayrıca takım bulunması halinde bir veya iki hazırlık maçı oynanması bekleniyor.  Konyaspor’da çalışmalara, takımdan gönderilmesi için çaba sarf edilen Robak ile birlikte tüm futbolcular katılacaklar. Isparta ve Bolu kamplarına götürülmeyen ve çalışmalarını Konya’da sürdüren Robak, kampın son gününde Bolu’ya giderek yöneticilerle bir görüşme yaparak ayrılmıştı.

BAŞKAN ŞAN’DAN AÇIKLAMA

Torku Konyaspor başkanı Ahmet Şan, son günlerde Konya Şeker A.Ş. ile yapılan sponsorluk anlaşmasıyla ilgili bazı basın yayın organlarında çıkan haberler ve değerlendirmeler üzerine bir açıklama yaptı: Başkanın, herkesi desteğe de davet ettiği açıklama şöyle: “Göreve geldiğimiz 2011 Ekim ayından itibaren yaşanan sıkıntıların hafifletilmesi ve Konyaspor’un kaybettiği itibarını yeniden kazanması adına zor şartların üstesinden gelmek için çaba harcıyoruz. Bu konuda bizlere destek veren başta Sn. Valimiz ve Belediye Başkanlarımız olmak üzere iş adamlarımız, milletvekillerimiz, odalarımız ve her zaman yanımızda olan Konya Şeker A.Ş.’ye teşekkür ediyorum ve Konya’da yaşayan herkesi elinden geldiği kadarıyla kulübümüze destek vermeye çağırıyorum.

İçinde bulunulan şartlar dikkate alındığında Konya Şeker A.Ş. ile yapılan sponsorluk anlaşması kulübümüz açısından faydalı bir anlaşma olmuştur. Kulübümüzün durumu dikkate alınmadan işi sadece rakamlarla yorumlayarak, kazanan-kaybeden diye yapılan yorumları gerçekçi bulmuyorum. Bu tür amacını aşan haber ve yorumlarla Kulübümüze ve Konya Şeker A.Ş.’ ye zarar verilmemelidir. Konya ve Konyaspor için olumlu bir şey yapan kişi, kurum ve kuruluşlar takdir edilmeli ve yanında olunmalıdır. Ekonomik olarak zor günlerden geçtiğimiz ve bu sürecin daha birkaç yıl süreceği herkesin malumudur. Bu sıkıntıların, Konyaspor’a gönül verenlerin elinden geldiği kadar destek vermesi ve elbirliğiyle takımımızı bir üst lige taşıyarak giderilebileceğine inanıyorum.”

MADALYA ALAN SPORCULARA KUTLAMA

Öte yandan Konyaspor yönetim kurulu resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Olimpiyat Oyunları’nda madalya alan sporcuları kutladı. Yönetim kurulunun mesajı şöyle: “Londra’da yapılan 2012 Yaz Olimpiyatları’nda Kadınlar 1500 metrede altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin ve gümüş madalya kazanan Gamze Bulut ile Kadınlar Tekvandoda 67 kiloda gümüş madalya kazanan Nur Tatar’ı ülkemize yaşattıkları haklı gururdan dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.”

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri