Kartal’da durmak yok

Konyaspor’da Kızılcahamam kampı moralli devam ediyor. Transferde ise çalışmalarını yürüten yeşil-beyazlılarda, Abdellaoue’da dün önemli bir gelişme yaşanmadı. Başkan Karapınar, İlhan’ın kiralık geleceği haberlerini ise yalanladı
Bir yıl aradan sonra yeniden Türkcell Süper Lig’de mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Kızılcahamam’da çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılarda, yeni sezon heyecanı ve futbolcuların hırslı görüntüleri teknik heyet ve yönetim kurulunun yüzünü güldürüyor. Bir diğer taraftan da transfer çalışmalarını tamamlamanın hesaplarını yapan Konyaspor’da teknik adam Ziya Doğan’ın verdiği direktifler doğrultusunda hareket ediliyor. Kartal’ın vefakar futbolcusu Poljac’ın önerdiği Fas asıllı Norveçli futbolcu Mohammed Abdellaoue’nun transferinde dün önemli bir gelişme yaşanmazken, Başkan Karapınar, İlhan’ın yeşil-beyazlı renklere kiralanması konusunda ortaya çıkan söylentileri yalanladı.

Konyaspor’da lig hazırlıkları Kızılcahamam kampında, çift antrenmanla devam ediyor. Perşembe gününü havuza girerek ve yürüyüş yaparak aktif dinlenmeyle geçiren yeşil-beyazlılar dün sabah ise teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde kondisyon çalışması yaptı. Antrenmana ayak parmaklarında sorun olan Mahamoudou Kere katılmadı. Bu oyuncu fizyoterapist Ahmet Bayrak yönetiminde takımdan ayrı çalıştı. Isınma hareketlerinin ardından alt sahada kurulan parkurlarda çabukluk ve koordinasyon çalışması yapan kartallar, daha sonra ana sahaya geçerek savunma-hücum organizasyonları üzerine bir çalışma yaptı. Başkan Bahattin Karapınar’ın da izlediği antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Konyaspor günün ikinci çalışmasını da akşam saatlerinde yine Patalya otelin sahasında gerçekleştirdi. Öte yandan ikinci etap kamp hazırlıklarını Patalya Otelde sürdüren Konyaspor, geçtiğimi günü dinlenerek değerlendirdi ve takıma barbekü partisi verildi. Teknik heyet ve oyuncuların yanı sıra Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar'ın da katıldığı barbekü partisinde futbolcular, antrenmanların yorgunluğunu attı.

İLK ÖZEL MAÇ KARABÜK İLE

Yeşil-beyazlı takımda, çalışmalar kamp boyunca çift antrenmanla devam edecek. 13 Temmuz Salı günü Süperi ligini yeni takımlarından Karabükspor ile özele maçta karşı karşıya gelecek olan Kartallar, 16 Temmuz’da ise Kızılcahamam kampını tamamlayacaklar. Konyaspor’da Avusturya kampı ise iki günlük izinin ardından 18-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

BAŞKAN KARAPINAR MEMNUN

Takımı Kızılcahamam kampında da yalnız bırakmayan Başkan Bahattin Karapınar, kampta havanın çok iyi olduğunu dile getirdi. Transfer çalışmalarını da Kızılcahamam patalya otelde sürdüren Başkan Karapınar, kamp çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi. “Kampta hava çok iyi. Antrenmanlar çok iyi geçiyor. Teknik adamlarımız çalışmalardan oldukça memnun. Futbolcularımız istekli ve hırslı. Transferleri de tamamlamamız halinde Konyaspor çok daha iyi olacak. Konya olarak sabırlı olmalıyız. Bu sezon Süper ligde iyi bir Konyaspor izlettireceğiz.”

TRANSFER DEVAM EDİYOR

Konyaspor’da, transferde yoğun tempo dün de devam etti. Kızılcahamam kampında bulunan başkan Bahattin Karapınar, teknik direktör Ziya Doğan ile dün transferi bir kez daha masaya yatırdı. Yeşil-beyazlı takımın transfer listesinde yer alan Çekoslovak futbolculardan biri dün akşam Kızılcahamam’a gelerek kampa katılacaktı. Diğer oyuncunun da bugün geleceği bildirildi. Transferle ilgili bilgi aldığımız başkan Karapınar, yoğunu tempoda çalıştıklarını, 2 veya 3 futbolcu daha alarak transferi kapatacaklarını sözlerine ekledi. Karapınar, Ankaraspor’dan İlhan’ın kiralanacağı şeklindeki haberleri de yalanladı ve “İlhan’ın transferiyle ilgili bir görüşmemiz olmadı” diye konuştu. Norveçli Mohammed Abdellaoue’nun transferinde ise dün de sonuca ulaşılamadı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri