Kartal’da dönüş hazırlığı

Konyaspor’da Avusturya kampı yarın sona ererken, yabancı futbolcu transferinde de sona gelindi. Yeşil-beyazlılar, Avusturya kampında son hazırlık maçını bugün FK DAC Dunajska Streda ile oynayacak

Konyaspor’da geri sayım. Yeşil-beyazlı takımda Avusturya kampı yarın sona ererken, yabancı futbolcu transferinde de sona gelindi..

Avusturya’nın Lindabrunn kasabasında kampa giren ve çalışmaları her gün çift antrenmanla Sportschule Lindabrunn otelin sahasında gerçekleştiren Konyaspor’da, moral süper.. Futbolcuların oldukça neşeli görüntü verdikleri antrenmanlara önceki akşam saatlerinde yapılan antrenmanla devam edildi. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışma, düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, hafif sakatlıkları bulunan Jones Troest ve Veli Acar takımdan ayrı çalıştı. Daha sonra takımımız iki gruba ayrıldı.
Antrenör Tacettin Doğan yönetimindeki grup dar alanda top tekniğine dayalı pas çalışması, koşu ve açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamlarken, Erol Mıngır yönetimindeki grup, dar alanda top tekniğine pas çalışması, yarı sahada çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle akşam antrenmanı bitirdi. 
Konyaspor, Avusturya kampında son hazırlık maçını, Bu akşam saatlerinde Slovenya 1. lig takımlarından FK DAC Dunajska Streda ile oynayacak.. Sportschule Lindabrunn otelin sahasında yapılan maçı Avusturya’da bulunan gurbetçilerde izleyecek. Kartallar, dünü çift antrenmanla geçirdiler ve yarın  gerçekleştirilecek  antrenmanın ardından kamp tamamlanacak ve takım Türkiye’ye dönecek.
Konyaspor’da transfer çalışmalarında sona gelindi. Başkan Bahattin Karapınar ve teknik direktör Ziya Doğan’ın hafta sonunda izledikleri maçlarda beğenilen biri Çek ve diğeri Slovanyalı iki futbolcuyla sez kesildi.. Bu futbolcularla bugün yapılacak son görüşmenin ardından sözleşme imzalanacak. İsimleri açıklanmayan her iki futbolcunun da takımla birlikte Türkiye’ye gelerek çalışmalara katılacakları bildirildi. Bu arada, Konyaspor ile birlikte Ankaragücü, Trabzonspor, Eskişehirspor’un da istediği Beşiktaş’ın Slovak oyuncusu Holosko için kulübünden yanıt bekleniyor.  Ancak, diğer takımlarında istemesi r-nedeniyle ücreti yükselen Holosko’nun Konyaspor’a transferinin zor gibi görüldüğü ileri sürüldü. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri