Kartalda dinlenme yok

Lige en hazır şekilde girmenin hesaplarını yapan Konyaspor, Yüksek Hızlı Tren turnuvasında, yarın Gençlerbirliğini konuk edecek. Yeşil-beyazlılar Cumartesi günü de Kayseri Erciyesle oynayacaklar

Lige en hazır şekilde girmenin hesaplarını yapan Konyaspor, Yüksek Hızlı Tren turnuvasında, yarın Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Yeşil-beyazlılar Cumartesi günü de Kayseri Erciyes’le oynayacaklar

 

 

Bank Asya 1. lige genç ve tecrübeli futbolculardan oluşan bir kadro ile hazırlanan Konyaspor,  Salı günü Gençlerbirliği ile oynayacağı “Yüksek Hızlı Tren” turnuvası final maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürmekte. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde taktik ağırlıklı biri çalışma yapan Kartallar, bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve tesislerde dinlenmeye çekilecekler. Konyaspor’da, çapraz ön bağlarındaki kopma nedeniyle İstanbul’da dizinden ameliyat olan Ertuğrul dışında eksik yok. 

 

Yüksek Hızlı Tren turnuvasında, ilik gün Ankara Demirspor’u tek golle yenerek finale kalan Konyaspor, yarın Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Atatürk stadında saat 21.30’da başlayacak maçı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bazı Bakanlar, Milletvekilleri ve  iki takımın çok sayıda taraftarı ücretsiz olarak izleyecek. Turnuvanın ilk maçlarında; Konyaspor-Ankara Demirspor’u 1-0 ve Gençlerbirliği ise deplasmanda Eskişehirspor’u 3-0 yenmişti.

 

Öte yandan, Yeşil-beyazlılar, cumartesi günü de Bank Asya’nın güçlü ekiplerinden Kayseri Erciyesspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecekler. Bu karşılaşma saat 17.30’da başlayacak.

 

RECEP: TARAFTAR DESTEK VERSİN

 

2011-2012 sezonunda Bank Asya 1.Lig'de mücadele verecek Konyaspor'un işinin kolay olmadığını herkes gibi kendilerinin de bildiğini ancak en büyük avantajlarının takımda var olan gerçek aile ortamının beraberinde getirdiği birliktelik olduğunu ifade eden genç oyuncu Recep Aydın, "Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın ve destek olsunlar. İnşallah sezon sonunda onların yüzünü güldüreceğiz" dedi.

 

Takımın gol umutlarından Recep Aydın, çok iyi bir arkadaşlık ortamına sahip olduklarını belirterek, "Yaşça büyük-küçük herkes çok iyi bir aile ortamının oluşmasına katkıda bulundu. Bu antrenmanlara da yansıyor. Antrenmanlarımız gayet neşeli geçiyor. Herkes performansının tamamını çalışmalarda ortaya koyuyor. Tabiki eksiklerimiz var. Ama zamanın bizim için en iyi ilaç olduğuna ve zaman ilerledikçe Konyaspor'u daha da iyi olacağına takım olarak inanıyoruz" diye konuştu.

 

Altyapıdan gelen oyuncularla birlikte yenilenen bir kadro ile sezona başlayacaklarını da bildiren Recep Aydın, "Zor olacak. Kolay olmayacağını herkes gibi bizde biliyoruz. Takım olarak bu kadroda yer alan herkesin başarının gelmesi adına elinden gelen herşeyi ortaya koyacağına ve birlikte hareket ettiğimiz takdirde tüm zorlukların ve sıkıntıların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Sezonun başlaması için önümüzde 3 haftalık bir süre var. Bu süre içerisinde eksiklerimizi gidererek sezona en hazır şekilde başlayacağız ve ligde de Konyaspor'u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar ve hep destek olsunlar. Bizim arkamızda dursunlar. Bizde bunun karşılığında inşallah sezon sonunda onların yüzünü güldürürüz" diyerek sözlerini noktaladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri