Kartalda çift mesai

Konyaspor, 13 Kasım Pazar günü karşılaşacağı Güngörenspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Konyaspor, 13 Kasım Pazar günü karşılaşacağı Güngörenspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

 

 

Konyaspor’da 3 günlük bayram izini bugün başlayacak. Ligde geride kalan 9 hafta da 3 galibiyet, 1 yenilgi ve 5 beraberlik alan ve 14 puanla 9. sırada yer alan yeşil-beyazlılar da 13 Kasım Pazar günü iç sahada Güngören Belediyespor ile oynanacak maçın hazırlıkları dün de çift antrenmanla devam etti.

 

Kartalların önceki akşam saatlerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmanında hafif sakatlıkları bulunan Serkan Şahin ve Selim Ay takımdan ayrı yürüyüş ve koşu yaptıktan sonra tesislere geçti. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top ve koşu çalışmasıyla devam etti. Futbolcular daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Yeşil-beyazlılar dün sabah ve öğleden sonra da Tatlıcak tesislerinde teknik, taktik ve kondisyona dayalı çift antrenman yaptılar.

 

Yeşil-beyazlılar, bugün sabah bir antrenman daha yaparak çalışmaların ilik bölümünü tamamlayarak izine çıkacaklar. Konyaspor’da bayram izini 3 gün sürecek ve Güngören maçının hazırlıkları Salı günü akşam saatlerinde yapılacak antrenmanla yeniden başlayacak. 

 

Öte yandan, Konyaspor’un başarılı defans oyuncusu Mahamoudou Kere, ülkesinin 11 Kasım’da Mali ve 15 Kasım’da Senegal ile Paris’te oynayacağı maçlar için kaptanlığını yaptığı Burkina Faso Milli Takımı’na çağrıldı. Mahamoudou Kere, 6-16 Kasım tarihleri arasında milli takım ile birlikte Fransa’da olacağı için Konyaspor’un İstanbul Güngörenspor maçı kadrosunda yer alamayacak.

 

KONYASPOR-GÜNGÖREN MAÇI KUTLUHAN BİLGİÇ’İN

 

Bank Asya 1. Lig’de 10. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’un 13 Kasım Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İstanbul Güngörenspor karşılaşmasında Kutluhan bilgiç görev yapacak. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, 12, 13 ve 14 Kasım tarihlerinde oynanacak 1. Lig’de 10. hafta maçlarında görevli hakemler şunlar: 12 Kasım Cumartesi: 13.30 Kayseri Erciyesspor-Akhisar Belediyespor: Hüseyin Sabancı 13.30 Tavşanlı Linyitspor-Boluspor: Koray Gençerler 16.00 Elazığspor-Adanaspor: Volkan Bayarslan 19.00 Denizlispor-Karşıyaka: Kuddusi Müftüoğlu 13 Kasım Pazar: 13.30 Kasımpaşa-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Çağatay Şahan 13.30 Kartalspor-Çaykur Rizespor: Tolga Özkalfa 16.00 Konyaspor-İstanbul Güngörenspor: Kutluhan Bilgiç 19.00 Göztepe-Sakaryaspor: Suat Arslanboğa 14 Kasım Pazartesi: 20.00 Bucaspor-Giresunspor: Barış Şimşek

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri