Kartal'da burukluk

Torku Konyaspor’da galibiyeti kaçırmanın üzüntüsü hakim.. Maçtan sonra akşam geç saatlerde Konya’ya dönen Kartallar’da futbolculara iki gün izin verildi.

PTT 1. Lig'de, 4 haftalık galibiyet serisinin ardından Cumartesi günü 31. haftanın açılış maçında Karşıyaka karşısına çıkan yeşil-beyazlılar, kendisi gibi ligde ilk 6 mücadelesi veren rakibiyle berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.  Karşılaşmanın ilk yarısında oyunu iyi kontrol eden, ikinci yarıda ise oyunu genelde kendi yarı alanında kabul eden Torku Konyaspor, Erdal’ın 38. dakikada attığı frikik golüyle öne geçmesine karşın bunu koruyamadı ve ikinci yarıda yeğdi golle 1 puanla yetindi.. Karşıyaka beraberliğiyle puanını 46’ya yükselten ve maç fazlasıyla 5. sıraya yükselen temsilcimiz ilk 6 umutlarını devam ettirdi. Torku Konyaspor’da, Pazar günü iç sahada Manisaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları iki günlük dinlenmenin ardından yarın öğleden sonra Tatlıcak tesislerinde yapılacak antrenmanla  başlayacak. Ligde ilk 2 mücadelesi veren Manisaspor’u yenerek ilk 6 şansını artırmayı amaçlayan Torku Konyaspor’da cezalı futbolcu yok. Bu arada, maçın başından itibaren Konyaspor’un lehine bir penaltıyı ve faulleri vermeyen, Ars’ın attığı nizami golü geçersizi sayan, Şenol’a tekme atılmasına rağmen kırmızı kart göstermeyen hakem Mürvet Sezer’in tutumuna bir anlam verilemedi.  
ÖMER ALI: 1 PUANA SEVİNEMEDİK
Torku Konyaspor'un genç oyuncusu Ömer Ali Şahiner, Karşıyaka deplasmanında skor avantajını bularak öne geçmelerine rağmen üstünlüklerini koruyamadıklarını ve kazanmak istedikleri maçtan beraberlikle ayrıldıklarını ifade ederken, kalan 3 maç sonunda play-off grubunda yer alacaklarına inandıklarını söyledi. Ömer Ali Şahiner, "Bakıldığında sıcak havada oynadık ve istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bu kesinlikle bir bahane değil ama önce geçen hafta Adanaspor A.Ş., ardından da bu hafta Karşıyaka maçlarını alışık olmadığımız havalarda oynadık. Her şeye rağmen maçta bulduğumuz güzel bir golle öne geçtik. Pozisyonlarımız var. Kalemizde gördüğümüz beraberlik golü öncesinde Ars ile bulduğumuz nizami gol, ki herkes golde herhangi bir şeyin olmadığını söylüyor anlamadığımız bir gerekçeyle iptal edildi. Sonra kalemizde golü gördük. Galip gelecek pozisyonumuzda vardı ama sonuçlandıramadık. Her şeye rağmen kaybetmediğimiz için burukta olsa mutluyuz. Avantaj hala bizde. Kalan 3 maçımızı en iyi sonuçlarla tamamlayarak play-off grubunda yer alacağımıza inanıyoruz. Bu takım güzel şeyleri hak ediyor. Önce play-off'a kalarak daha sonra da Süper Lig'e çıkarak hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri